Robbie Williams la Untold – show presărat cu momente inedite

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Un spectacol de muzică și dans, presărat cu momente inedite, a avut loc pe Cluj Arena duminică, în ultima seară a celei de-a cincea ediții Untold.

Punctul culminant al celei de-a patra zi a festivalului Untold a fost concertul lui Robbie Williams. Foarte dorit și așteptat de public, artistul britanic a adunat pe stadionul Cluj Arena zeci de mii de fani. Pe toată suprafața utilă a locului de desfășurare a spectacolului nu mai era loc să arunci un ac. Atmosfera era plină de anticipație și căldură înainte să răsune la Cluj primele acorduri ale piesei „Let me entertain you” (Lasă-mă să te distrez), cu care artistul și-a deschis spectacolul.

Concertul lui Robbie Williams din cadrul Untold 2019 a demonstrat încă o dată, dacă mai era necesar, de ce artistul este foarte apreciat pentru reprezentanțiile live.

Unul dintre punctele forte ale lui Robbie Williams, alături de talentul muzical, este simțul umorului. Artistul știe foarte bine cum și când să interacționeze cu audiența, astfel încât să creeze momente distractive. El a vorbit cu publicul, s-a distrat și i-a făcut pe oameni să râdă. De asemenea, a făcut-o foarte fericită pe Monica, o doamnă din public, care a și urcat la un moment dat pe scenă cu Robbie Williams. Artistul i-a dedicat o piesă și i-a cântat-o în timp ce stăteau pe o canapea. Chiar dacă excelează la faze distractive, cântărețul britanic a oferit și momente mai sensibile. El a cântat o melodie alături de tatăl lui, moment foarte apreciat de cei prezenți pe stadion.

Show-ul lui Robbie Williams a fost distractiv, sensibil uneori, plin de strălucire tot timpul, presărat cu momente inedite.

Mai jos puteți urmări un dialog pe care Robbie Williams l-a inițiat cu publicul de la Untold 2019.

sursa video: youtube

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Robbie Williams la Untold – show presărat cu momente inedite […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x