Film – Omul păianjen: Departe de casă; Spider-man: Far from home 3D – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Spider-man: Far from home, tradus în românește Omul păianjen: Departe de casă, este un film de acțiune și aventuri, care îl are ca personaj principal pe supereroul Spider-man.

● Omul păianjen: Departe de casă este un film în care acțiunea, comedia și aventura merg mână în mână cu povestea fantastică despre bine și rău.

● Din distribuția filmului fac parte: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei, Jon Favreau, Zendaya, Jacob Batalon. Jon Watts semnează regia.

sursa video: youtube
Filmul este plin de replici originale şi amuzante, niciodată forţate sau prea evidente.

Omul păianjen: Departe de casă este un film de ştiinţă şi imaginaţie (SF), plin de acţiune şi aventuri. Povestea fantastică, populată cu supereroi și faptele lor incredibile este distractivă. Filmul este plin de replici originale şi amuzante, niciodată forţate sau prea evidente. Comicul de aici este fin şi denotă că în spate se ascund nişte scenarişti foarte buni, alături de un regizor talentat şi inspirat. Chiar dacă pare, până la un punct, o poveste clasică, cu o intrigă și un deznodământ previzibil, nu este așa. În această realizare cinematografică apar și surprize.

Cea mai bună parte a imaginii sunt efectele speciale.

Imaginea din Omul păianjen: Departe de casă este impecabilă. Toate cadrele sunt bine filmate, astfel încât surprind esența. Lungimea scenelor este de asemenea bine gândită, pentru a crea dinamism. Interesul privitorilor este păstrat pe tot parcursul celor două ore cât durează filmul. Cea mai bună parte a imaginii sunt efectele speciale. Creaturile grandioase, fantastice, care acționează într-un mod înfricoșător, sunt foarte bine realizate. În ceea ce privește partea vizuală, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. De la decoruri extravagante, pline de farmec, la efecte vizuale speciale sau costume originale, toate atrag privirea și fac din film un spectacol vizual demn de urmărit.

Coloana sonoră este de asemenea foarte bună. Muzica și efectele sonore ajută la sporirea intensității scenelor sau, dimpotrivă, contribuie la crearea unei stări de relaxare.

Cireașa de pe tort în acest film fantastic sunt actorii. Tom Holland este foarte bun în rolul de supererou adolescent.

Acţiunea filmului este bine dozată şi intercalată în mod fericit cu momentele mai așezate, de dialog. Reţeta clasică pentru acest tip de film este respectată și aici. Primele scene de acţiune sunt mai moderate, pentru ca mai apoi, pe măsură ce evenimentele se precipită, să fie tot mai dramatice. Punctul culminant al poveștii din film coincide și cu cel al acțiunii. Scenele intense de luptă, în care binele și răul se înfruntă, sunt excelente.

Cireașa de pe tort în acest film fantastic sunt actorii. Tom Holland este foarte bun în rolul de supererou adolescent, preocupat mai mult de iubire și de relațiile de prietenie, decât de soarta omenirii. De asemenea, restul actorilor au fost bine aleși, toți având un rol foarte distinct de jucat. Chimia dintre personaje, din toate punctele de vedere, este bună. Acest aspect este un mare atu pentru această poveste unică.

Omul păianjen: Departe de casă este un film care merită văzut la cinema, în 3D. Este o superproducţie bine realizată, care aduce distracţie din toate punctele de vedere şi care oferă un spectacol vizual demn de urmărit.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x