EvenimenteŞtiri

Ultimele 300 de bilete la Discoteca ’80 de la Sala Polivalentă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Au mai rămas doar 300 de bilete la concertul Discoteca ’80 de la Sala Polivalentă BTarena.

Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan vor concerta în 21 septembrie, de la ora 19:00, la BTarena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului Discoteca ’80. Doritorii mai au la dispoziție doar 300 de bilete puse în vânzare pentru concert.

„Organizăm acest tip de concerte pentru al treilea an consecutiv în urma reacțiilor extrem de entuziaste venite din partea publicului. Oamenii ne spun că e o mare bucurie faptul că, deși în trecut nici nu-și permiteau să viseze la acest lucru, acum pot să vadă pe viu artiști pe care i-au adorat în tinerețe”, detaliază Levente Sánta, directorul evenimentului.

Ultimele 300 de bilete disponibile se pot achiziționa online sau la agențiile de bilete din oraș.

Prețurile biletelor încep de la 139 lei + TAXE și pot fi consultate pe www.discoteca80.ro.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Melodii cunoscute și îndrăgite – ”You’re my Heart, You’re My Soul” (Modern Talking), ”Girl, You know it’s True” (Milli Vanilli), ”Boys” (Sabrina), ”Touch in The Night” (Silent Circle) sau ”D.I.S.C.O.” (Ottawan), dar și multe altele vor răsuna în 21 septembrie, când publicul va avea ocazia să îi vadă și să îi asculte pe idolii muzicali ai anilor ‘80.

sursa video: youtube

Evenimentul va avea o durată de peste cinci ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care va încânta audiența cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

Thomas Anders & Modern Talking band au mai concertat la Polivalenta clujeană pentru un public entuziast în septembrie 2016, tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80.

Discoteca ’80 Cluj se află la a treia ediție. În septembrie 2018, la a doua ediție a evenimentului, o sală plină de iubitori ai muzicii din întreaga țară a cântat, a dansat și s-a distrat la Sala Polivalentă din Cluj, alături de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o sală de asemenea plină, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul Discoteca ’80 este organizat de Backstage Production.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x