Film – Băieți buni; Good boys – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Good boys, tradus în românește Băieți buni, este o comedie cu adolescenți, despre adolescenți, pentru oameni mari.

● Băieți buni este o comedie cu o poveste improbabilă dar realistă. Aventurile unei zile incredibile, plină de evenimente neprevăzute, sunt încununate cu premiul suprem: un sărut.

● Din distribuția filmului fac parte: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Molly Gordon, Midori Francis, Izaac Wang, Millie Davis, Will Forte. Gene Stupnitsky semnează regia.

sursa video: youtube
Firul epic este simplu dar compus din multe scene dinamice și diverse.

Imaginea din Băieți buni este de calitate, atât din punct de vedere artistic cât și din punct de vedere tehnic. De la început până la sfârșit, cadrele variate se succed într-o modalitate care face ca povestea să curgă firesc. Firul epic este simplu dar compus din multe scene dinamice și diverse. Cadrele surprind personajele și decorurile din mai multe unghiuri. De asemenea, acestui aspect tehnic i se adaugă și multitudinea de modalități de redare a evenimentelor: fie din prim-plan, cu personajele evidențiate, fie de la distanță, cu locațiile redate, fie cu încetinitorul, pentru a surprinde esența și a distra mai tare, fie de aproape, în cazul urmăririlor, pentru a spori intensitatea scenei.

Coloana sonoră este bună. Efectele auditive sunt întotdeauna de efect. Mai mult, sunt introduse de fiecare dată la momentul potrivit. Astfel, fazele mai banale sunt elevate.

Actorii sunt amuzanți de la început până la sfârșit. Ei reușesc să distreze publicul pe toată durata filmului.

Povestea din Băieți buni este specială. Filmul este nerecomandat copiilor sub 15 ani, deși are ca protagoniști copii sub această vârstă. Multe dialoguri sunt puțin inconfortabile, dar și amuzante. Chiar dacă unele replici și acțiuni par exagerate, își găsesc totuși firesc locul în poveste. Firul epic în sine este logic, totul decurge lin și are o finalitate.

Actorii din rolurile principale sunt foarte simpatici. Vârsta lor fragedă și inocența îi face să fie automat îndrăgiți de public. Cu toate acestea, anumite dialoguri depășesc un prag confortabil pentru adulții care îi privesc strict ca pe niște copii, nu ca pe adolescenți în devenire. Oricum, băieții sunt amuzanți de la început până la sfârșit, și reușesc să distreze publicul pe toată durata filmului.

Băieți buni merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x