Asfaltare finalizată între localitățile Borșa și Vultureni

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările de asfaltare derulate între localitățile Borșa și Vultureni au fost finalizate.

Lucrările de modernizare și reabilitare derulate pe drumul județean situat între localitățile Borșa și Vultureni au fost finalizate, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Astfel, lucrările au vizat așternerea stratului de beton asfaltic, între km 11+350 – km 20+786, mai exact de la ieșirea din localitatea Borșa până în Vultureni.

Conform autorităților, în prealabil au fost realizate defrișări, lucrări de reprofilare taluz pe întregul sector, poduri și podețe, asigurându-se totodată și accesul la proprietăți. De asemenea, s-au executat plombări, reparații la dale de beton, casete pentru lărgirea sistemului rutier și ziduri de sprijin.

Lucrările sunt finanțate din fonduri europene nerambursabile.

Lucrările demarate pe lotul 1 al Drumului Bistriței – DJ 109 Răscruci – Borșa – Vultureni, de la km 0+000 la km 20+786, avansează în ritm susținut au mai anunțat autoritățile.

Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană ”Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională – Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriței, prin modernizarea și reabilitarea DJ 109 (intersecție DN1C – limita jud. Sălaj) de la km 0+000 la km 31+976”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] drumul judeţean 108N (DJ 108C), Aghireş – limită cu judeţul Sălaj, lucrările de reabilitare și modernizare au fost reluate și se află în plină desfășurare, a anunțat […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x