De interesŞtiri

Lucrări de întreținere au loc pe drumul județean 161E

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de întreținere au loc în această perioadă pe drumul județean 161E Buza – Feldioara – Hodaie.

Pe drumul județean 161E BuzaFeldioaraHodaie au demarat și se află în plină desfășurare lucrări de întreținere, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Este vizat un tronson în lungime de peste 17 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 8+000 și 25+024.

● Lucrările constau în plombări, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, precum și cosirea vegetației din vecinătatea căii de rulare.

● Pe un sector în lungime de peste 9 kilometri, începând de la kilometrul 16+000 și până la kilometrul 25+024, lucrările de întreținere se vor finaliza cu așternere de covor asfaltic.

În această fază, lucrările se desfășoară pe raza localității Feldioara.

Conform autorităților, în această fază lucrările se desfășoară pe raza localității Feldioara și constau în așternerea stratului de balast stabilizat, ca etapă premergătoare asfaltării. Până în acest moment a fost așternut stratul de balast stabilizat pe un sector în lungime de 3 kilometri, pe ambele sensuri de circulație și pe încă un kilometru, pe un sens de circulație.

Drumul județean 161E asigură o legătură rapidă şi facilă cu drumul judeţean DJ 109C şi, mai departe, cu drumul național DN 16.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x