De interesŞtiri

Asfaltare demarată pe drumul județean 150 Mociu – Frata – Viișoara

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Drumul județean 150 Mociu – Frata – Viișoara a intrat recent în lucrări de asfaltare.

Pe drumul județean 150 Mociu – Frata – Viișoara au avut recent loc o serie de lucrări de întreținere, finalizate cu așternere de covor asfaltic, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Pe drumul județean din zona Mociu – Frata – Viișoara au fost executate lucrări constând în plombări, burdușiri și alte lucrări pregătitoare. Lucrările de asfaltare se derulează de la joncțiunea cu drumul național DN 16 (km 40+300), pe direcția Frata.

În această etapă se asfaltează un sector în lungime de 7.5 kilometri, după finalizarea acestuia urmând să fie asfaltat un alt sector de drum, în lungime de 5.5 kilometri, inclusiv pe raza localității Frata.

În ansamblu, lucrările de întreținere derulate de forul administrativ județean pe acest drum județean vizează un tronson cu o lungime de aproape 40 de km, de la kilometrul 0+600 până la kilometrul 40+300. Operațiunile constau în plombări, burdușiri, completarea de acostamente, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi a rigolelor, cosiri și tăierea lăstărișului situat în vecinătatea căii de rulare și așternere de covor asfaltic.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x