Asfaltare pe drumul județean 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de asfaltare au fost demarate pe drumul județean 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R.

În această perioadă au loc lucrări de asfaltare, pe drumul județean DJ 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

● Anterior lucrărilor de asfaltare, între kilometrul 41+900 și kilometrul 35+200, pe un sector în lungime de aproape 7 kilometri, au fost executate plombări cu mixtură asfaltică în zonele deteriorate ale căii de rulare.

● În etapa actuală, pe un sector de drum în lungime de peste 9 kilometri, între kilometrul 35+200 și kilometrul 24+000, au loc, în paralel, lucrări de frezare a porțiunilor de drum afectate și de așternere de covor asfaltic. Pe acest sector vor fi executate și lucrări de realizare de șanțuri, montarea de parapeți metalici în zonele unde situația o impune, decolmatarea podurilor și a podețelor precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

● De asemenea, pe sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 24+000 și 0+000 urmează să fie executate lucrări de asfaltare pe sectoare precum și lucrări de reparare a căii de rulare și de asfaltare a podurilor și podețelor.

Lucrările demarate de Consiliul Județean Cluj în cursul săptămânii trecute vizează acest drum județean în totalitatea lui, pe o lungime de aproape 42 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 41+900.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x