Lucrări de întreținere au demarat pe DJ 109S (DJ 109A)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de întreținere au fost demarate pe DJ 109S (DJ 109A) Deușu – Sânmărtin – Giula.

Lucrările demarate în cursul acestei săptămâni pe DJ 109S (DJ 109A) DeușuSânmărtinGiula se vor finaliza cu așternere de covor asfaltic, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Aceste lucrări vizează un tronson de drum în lungime de 10 de kilometri, mai exact de la  kilometrul 0+000 până la kilometrul 10+000.

● Pe drumul județean 109S urmează să fie executate inclusiv lucrări constând în plombări cu îmbrăcăminți asfaltice cu cilindrare, curățarea șanțurilor și rigolelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare, reprofilarea drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, așternere de strat de balast stabilizat.

● În această fază, se execută lucrări de profilare a căii de rulare cu un autogreder în vederea reprofilării drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, ca etapă premergătoare așternerii stratului de balast stabilizat și de covor asfaltic.

Lucrările pe acest sector de drum judeţean au drept scop fluidizarea traficului rutier între drumul judeţean DJ 109, pe direcţia Borşa, şi drumul judeţean DJ 109A, spre Chinteni, prin localitatea Deuşu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x