Cluj Blues Fest Limited Edition; La mijloc de noiembrie, Clujul cântă blues

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Ajuns la cea de-a cincea ediție, Cluj Blues Fest, singurul festival de blues din Cluj-Napoca, va avea loc la mijlocul lunii noiembrie.

Ajuns la cea de-a cincea ediție, Cluj Blues Fest, singurul festival de blues din Cluj-Napoca, va avea loc anul acesta în 15 noiembrie, la Cinema „Florin Piersic”. Asociația Clujul Cultural, organizatoarea festivalului, aduce în toamnă pe scena clujeană două nume importante ale bluesului din Serbia și Anglia, cu dorința declarată de a face și din această ediție, Cluj Blues Fest Limited Edition, o experiență de neuitat atât pentru public, cât și pentru muzicieni.

Kyla Brox Band și The Gamblers, la Cluj Blues Fest Limited Edition.

Trupa care va deschide ediția vor fi sârbii de la The Gamblers, una din cele mai bune trupe de blues din țara vecină. Aceasta abordează un blues clasic, prin de ritm și de optimism.

Headliner este renumita formație Kyla Brox Band, câștigătoarea European Blues Challenge, Azore 2019, o formație excepțională de blues din Manchester, UK, cu o solistă vocală de excepție, Kyla Brox, fenomenul englez al bluesului din ultimii ani. Formația abordează un blues complex, are albume proprii dar interpreteaza si standarde de blues clasice, inclusiv melodii cu o sonoritate specială, unde Kyla interpretează la flaut.

Detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina oficială, la următorul link.

Bilete puteți cumpăra de AICI.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x