Armin van Buuren și Untold, din nou în topurile internaționale

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Live-ul lui Armin van Buuren de la Untold este pe locul I in top Billboard.

Armin van Buuren și Untold au ajuns din nou în topurile internaționale. Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren de la ediția aniversară a festivalului Untold din acest an este pe primul loc în topul Billboard al celor mai urmărite stream-uri live pe rețeaua de socializare Facebook.

Topul este o recapitulare a celor mai vizionate stream-uri din luna august a acestui an și urmărește show-urile transmise de artiști pe Facebook Live, măsurând cel mai mare reach și cele mai multe reacții la video-urile postate de aceștia. Topul e determinat de o formulă care îmbină reacții, comentarii, share-uri și vizualizări pe primele șapte zile de la transmisiunea live.

Armin van Buuren și Untold i-a surclasat pe Alicia Keys, Slipknot, Post Malone, Keith Urban și W&W.

Astfel, în primele șapte zile de la transmisiunea show-ului lui Armin van Buuren de la Untold, acesta a fost vizualizat de peste jumătate de milion de oameni din întreaga lume. DJ-ul a surclasat cu transmisiunea live de la Untold artiști ca: Alicia Keys, Slipknot, Post Malone, Keith Urban și W&W.

Untold este primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR (highdinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematografică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor de film. O producție similară va fi folosită în anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x