Discoteca ’80 la cea de-a treia ediție; peste cinci ore de muzică și dans

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Discoteca ’80 2019 s-a încheiat. La ediția de anul acesta, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca au urcat: Thomas Anders & Modern Talking Band, Sabrina, Milli Vanilli, Silent Circle și Ottawan.

La cea de-a treia ediție a Discotecii ’80 publicul a avut parte de mai multă muzică și dans. Cinci trupe au urcat anul acesta pe scena de la Cluj. Spectacolul a început la ora 19:00, după cum era programat și a ținut până după miezul nopții. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca (BT Arena) a fost și de această dată arhiplină.

Discoteca ’80 a început în forță, pe ritmurile piesei D.I.S.C.O, cântată de Ottawan, feat. Esther & Robert. Seara specială de muzică și dans în stilul anilor ’80 a continuat cu spectacolul de o oră a celor de la Ottawan, care au interacționat des cu publicul. Cei prezenți la spectacol au putut dansa pe unele dintre cele mai populare melodii ale deceniilor trecute: Crazy music, Sha La La – My love free from desire, Go West, In the Navy, YMCA sau celebra Hands up. Solista a declarat că este pentru prima dată la Cluj-Napoca și că a simțit de la bun început iubirea publicului.

Un moment foarte așteptat de domnii prezenți la Discoteca ’80 a fost numărul italiencei Sabrina. Artista a urcat pe scenă în jurul orei 22:20, arătând impecabil într-o pereche de pantaloni negri de lac, foarte mulați și o bluză neagră. Alături de ea au urcat și doi dansatori foarte talentați, care au adus o notă de prospețime și energie numărului. Astfel, în seara specială de muzică și dans a anilor ’80, visul din adolescență a multor domni de a o vedea aievea pe protagonista videoclipului Boys, a devenit realitate. Cu toate că a fost energic și distractiv, momentul Sabrinei de pe scena de la Cluj a fost foarte scurt, de doar aproximativ 20 de minute.

Silent Circle a fost a doua trupă ce a concertat la Discoteca ’80 2019, până în jurul orei 21:00. Artiștii au cântat aproape o oră piesele care i-au făcut faimoși și care au rămas în amintirea fanilor de pretutindeni. Touch în the night este, din 1985, una dintre cele mai apreciate piese disco. Unul dintre membrii trupei a glumit în legătură cu faptul că a trecut atât timp de la debutul lor în muzică, spunând că doar Bee Gees sunt mai longevivi ca ei.

Milli Vanilli au urmat celor de la Silent Circle. Muzică și dans, sau discuții cu publicul, au făcut parte din repertoriul celor doi artiști. Îmbrăcați la patru ace, în costume negre, cei de la Milli Vanilli au făcut show. Mișcările lor de dans și felul în care știu să interacționeze cu publicul au mai demonstrat încă o dată că locul lor este pe scenă. Ei au cântat piese pentru toate gusturile, inclusiv unele în stilul Girl I’m gonna miss you, foarte potrivite pentru a invita partenera sau partenerul la dans, la un „bluz”, cum se spunea pe vremuri.

La ora 23:00, pe scena Sălii Polivalente, a urcat Thomas Anders & Modern Talking Band. Celebrul artist, foarte așteptat de publicul de la Discoteca ’80, și-a început numărul cu piesa You are not alone și a salutat publicul în românește: „Bună seara Cluj”. De altfel, pe parcursul serii, el a mai comunicat în românește, fie pentru a mulțumi, fie pentru a face o declarație de dragoste fanilor de aici, spunându-le „Te iubesc.” El a pregătit un număr cu piese mai vechi și mai noi. De asemenea, a cântat unplugged, alături de chitaristul trupei, piesa You’re my heart, you’re my soul. Un moment distractiv, plăcut pentru toată lumea, a fost atunci când a primit flori din public pentru toată trupa. Thomas Anders a făcut onorurile și a distribuit buchetele de flori muzicienilor vizibil plăcut surprinși de gest. Din spectacolul de aseară n-au lipsit celebrele piese: Atlantis is calling (S.O.S. for love), No face no name no number, Geronimo’s Cadillac, Cheri Cheri Lady sau Sexy Sexy Lover.

Spectacolul s-a încheiat după mai bine de cinci ore, după miezul nopții. Discoteca ’80 a reușit din nou să umple Sala Polivalentă și să creeze acea atmosferă caldă, aparte.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] de muzică și dans de aproape șase ore a început, conform programului, la ora 19:00. Francesco Napoli a […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x