De interesŞtiri

Marcaje rutiere au fost executate pe cinci drumuri județene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de marcaje rutiere au fost executate pe 43 de kilometri de drumuri județene.

Marcaje rutiere au fost executate pe cinci drumuri judeţene, în lungime de 43 de kilometri, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

● Pe drumul judeţean 103T Feleacu – pârtia de schi Feleacu s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 2 kilometri, mai exact de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 2+450.

● Pe drumul județean 107R Băișoara – Stațiunea Muntele Băișorii s-au executat, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de aproape 17 kilometri, de la kilometrul 28+650 până la kilometrul 45+350. Mai mult, pe raza localității Băișoara au fost executate și lucrări de marcaje transversale, respectiv treceri de pietoni.

● Tot pe drumul județean 107R, între localitățile Filea de Jos și Filea de Sus s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 5 kilometri și jumătate, de la kilometrul 21+350 până la kilometrul 26+900.

● Pe drumul județean 107S Gura Râșca – Măguri Răcătău s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 11 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 11+000, precum și lucrări de marcaje transversale, respectiv treceri de pietoni, pe raza localității Măguri Răcătău.

● Pe drumul județean 107N Gura Râșca – Someșul Rece – DJ 107P s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 7 kilometri și jumătate, de la kilometrul 28+610 până la kilometrul 36+200. Totodată, pe raza localității Someșul Rece au fost executate și treceri de pietoni.

Conform autorităților, execuţia de marcaje rutiere va continua în perioada imediat următoare, pe mai multe drumuri judeţene, unde au fost finalizate lucrări de asfaltare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x