De interesŞtiri

O nouă etapă, de așternere a stratului de balast stabilizat, pe DJ 103G

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
O nouă etapă, de așternere a stratului de balast stabilizat, a avut loc pe drumul județean 103G Săndulești – (DJ 103I) Cheile Turzii, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Lucrările recent demarate pe drumul județean 103G, între localitatea Săndulești și joncțiunea cu drumul județean DJ 103I Cheile Turzii, au intrat într-o nouă etapă, aceea a așternerii stratului de balast stabilizat.

Conform autorităților, lucrările vizează un tronson în lungime totală de peste 4 de kilometri, între kilometrul 30+970 și kilometrul 35+230.

● După această operațiune urmează așternerea covorului asfaltic;

● Înaintea acestei operațiuni au fost executate lucrări de reprofilare a drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare.

Lucrările de întreținere derulate de forul administrativ județean pe acest drum mai prevăd completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici acolo unde situația o impune, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare precum și marcaje rutiere după finalizarea asfaltării.

Asfaltarea acestui tronson din drumul județean DJ 103G reprezintă accesul la drumul național DN1 pe direcția Turda, la drumul județean DJ 103I spre Rezervația Naturală Cheile Turzii și la drumul județean DJ 107L spre lacurile de pescuit sportiv de la Ciurila.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x