Lucrări de întreținere au demarat pe drumul județean 103G

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic au demarat pe drumul județean 103G, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Pe drumul județean 103G, pe sectorul dintre localitatea Moldovenești și limita cu județul Alba, au fost începute lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic. Este vizat sectorul în lungime de peste 12 kilometri cuprins între pozițiile 13+200 și 25+600.

Drumul județean DJ 103G Moldovenești – limită cu județul Alba face legătura cu drumul național DN 75 și, mai departe, către municipiul Turda, și asigură un acces direct către județul Alba.

● Lucrările constau în plombări cu îmbrăcăminte asfaltică cu cilindrare, reprofilarea drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, așternerea de strat de balast stabilizat, acestea urmând să se finalizeze cu așternerea de covor asfaltic.

● De asemenea, vor mai fi executate lucrări la acostamente, curățarea de șanțuri, rigole și podețe, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

● Conform autorităților, în această fază se execută lucrări de reprofilare a drumului și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii stratului de balast stabilizat, ca etapă premergătoare asfaltării.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x