De interesŞtiri

Noaptea Companiilor la Cluj – târg de joburi și prezentări de companii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
23 de companii și o instituție de stat își așteaptă vizitatorii joi, 10 octombrie, la Cluj, la Noaptea Companiilor (NCO), târg neconvențional de joburi și prezentări de companii la sediile acestora.

Noaptea Companiilor se va desfășura între orele 14:00 și 24:00, iar pentru a se deplasa la firme, vizitatorilor li se pun la dispoziție autobuze speciale unde vor putea socializa între ei și afla mai multe informații. Rutele și orarul autobuzelor – provenite din flota CTP – pot fi consultate pe noapteacompaniilor.ro/harta-rute. Fiecare din cele cinci linii puse la dispoziție va porni de la Cluj Arena – stația inițială – din oră în oră. Pe de altă parte, vizitatorii care doresc să ajungă la companii pe cont propriu sunt invitați să facă acest lucru.

Odată ajunși la sediile firmelor, vizitatorii vor avea parte de diverse evenimente, de la workshopuri la prezentări de specialitate sau chiar sesiuni de masaj și seri de jocuri.

De asemenea, ei vor putea purta discuții informale cu managerii companiilor și vor putea să-și lase CV-ul în vederea unei angajări ulterioare. Nu este necesară înscrierea generală ca vizitator la Noaptea Companiilor, însă la unele evenimente numărul de locuri este limitat, astfel că doritorii sunt rugați să se înscrie.

Programul fiecărei companii în cadrul NCO este disponibil pe noapteacompaniilor.ro/companii.

“Un element esențial al Nopții Companiilor este faptul că, pe lângă oferta de joburi, vizitatorii vor putea intra în atmosfera fiecărei companii, vor putea să-și facă o idee despre cultura și valorile acesteia. Este, într-un fel, un concurs de frumusețe al companiilor”, detaliază Szász Péter, directorul Noaptea Companiilor.

Companiile participante sunt din domenii diverse: de la instalații sau brokeraj la vânzări de automobile, IT sau turism.

Diversitatea se referă și la dimensiunile companiilor participante – de la multinaționale la firme mici, precum și la amplasarea sediului lor – în centru sau la periferie.

“Unul din participanții la eveniment este Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan”. Ei ne-au contactat când deja numele și profilul Nopții Companiilor era deja stabilit. Cu toate acestea, ni s-a părut interesantă oportunitatea de a include în eveniment o instituție de acest fel. E posibil ca, în cadrul edițiilor viitoare, să includem și alte instituții de stat în măsura în care ni se vor părea ofertante pentru vizitatori”, detaliază Szász Péter.

Participanții la Noaptea Companiilor sunt: Accenture, Autoworld, BDO, Bosch, ConexInstal, Eckerle Gruppe, Fastenal Europe, Genpact, Geomant, Global Convergence Inc., Goodwill Consulting, Hexagon Offices, Human Direct, KÉSZ România, Metro Systems, MOL România, NN Asigurări de viață, NTT Data, Orange, Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”, STA Travel, Vertiv și Yardi. CBRE participă la Noaptea Companiilor în calitate de partener real estate al evenimentului.

Mai multe informații despre Noaptea Companiilor se găsesc pe websiteul evenimentului – noapteacompaniilor.ro, respectiv de pe pagina de Facebook Noaptea Companiilor.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x