EvenimenteŞtiri

Cluj Blues Fest 2019; Clujul cântă blues la început de noiembrie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Cluj Blues Fest a ajuns la cea de-a cincea ediție. La început de noiembrie, Clujul cântă din nou blues.

Cluj Blues Fest 2019, singurul festival de blues din Cluj-Napoca, va avea loc anul acesta în 15 noiembrie, ora 19:00, la Cinema Florin Piersic. Festivalul propune pe scena clujeană nume importante ale acestui gen muzical, cu dorința declarată de a face și din această ediție o experiență memorabilă atât pentru public, cât și pentru muzicieni.

Anul acesta festivalul este intitulat Cluj Blues Fest Limited Edition și aduce nume importante ale scenei internaționale de blues la Cluj-Napoca. De asemenea, pentru încurajarea acestui gen muzical, organizatorii au anunțat că vor oferi șansa de a cânta în fața publicului și unei formații de copii din Cluj, intitulată Green Onions. Aceasta este axată pe british blues (Eric Clapton etc.) și este compusă din patru elevi clujeni. Liderul ei este chitaristul solistul vocal Vlad Mocănescu.

Prețul unui bilet de o zi este 69 de lei până în 1 noiembrie, iar după, până în ziua festivalului, vor costa 89 lei.

Cluj Blues Fest 2019 va fi deschis de The Gamblers, trupă sârbă din Sremka Mitrovica, adepta unul blues clasic, dinamic. Sârbii cântă de peste 25 de ani și au mai fost pe scenele de blues din Româna. Liderul trupei este chitaristul și solistul vocal Marin Balenovic.

Tot în 15 noiembrie, pe scena festivalului va urca Kyla Brox Band din Manchester, Anglia, formație care a câștigat anul acesta celebrul concurs European Blues Challenge care a avut loc în Insulele Azore. Solista formației, Kyla Brox, este una dintre marile voci ale bluesului britanic și nu numai. De asemenea, instrumentistă, Kyla interpretează și la flaut. Liderul trupei este Danny Blomeley, chitaristul bass al formației. Kyla Brox Band vor prezenta la Cluj albume proprii care sunt foarte apreciate pe plan internațional.

Biletele pentru festival se pot cumpăra în prezent online. Prețul unui bilet de o zi este 69 de lei până în 1 noiembrie, iar după, până în ziua festivalului, vor costa 89 lei. În ziua concertului, biletele se vor putea achiziționa și de la intrare.

Pentu mai multe detalii despre Cluj Blues Fest 2018 puteți vizita site-ul evenimentul AICI sau pagina de Facebook, AICI.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x