Lifestyle

Film – Hustlers: Striptease pe Wall Street; Hustlers – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Hustlers, tradus în românește Hustlers: Striptease pe Wall Street, este o dramă în care nuditatea și scenele explicite apar cu frecvență.

● Hustlers: Striptease pe Wall Street are o distribuție de zile mari, aducând pe ecranele cinematografelor staruri internaționale: Jennifer Lopez, G-Eazy, Cardi B, Lizzo, Usher.

● Din distribuția filmului fac parte: Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Wai Ching Ho, Vanessa Aspillaga, Trace Lysette, Marcy Richardson, Keke Palmer, Lili Reinhart, G-Eazy, Cardi B, Lizzo, Usher Raymond. Lorene Scafalia semnează regia.

sursa video: youtube
Partea vizuală este foarte atrăgătoare, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Hustlers: Striptease pe Wall Street este un film de imagine. Aproape totul aici este frumos, elegant și strălucitor. Având în vedere subiectul, nici nu este de mirare. Un punct în plus pentru această realizare cinematografică este pentru faptul că nu se teme de nuditate. De asemenea, arată unele lucruri așa cum sunt, chiar dacă nu sunt perfecte. Partea vizuală este foarte atrăgătoare, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Fie că este vorba de numere de dans și streaptease foarte bune, fie că este vorba de rochii și alte accesorii superbe, toate contribuie la creearea unui spectacol plăcut și relaxant. Un alt aspect demn de remarcat este utilizarea cu frecvență a prim-planurilor. De asemenea, filmul este și foarte dinamic, prin intercalarea unor scene mai lungi cu unele mult mai scurte, sau prin combinarea imaginilor de ansamblu cu cele care surprind elemente specifice.

Emoția nu trece dincolo de pânza marelui ecran, dar publicul poate ajunge să empatizeze cu femeile care au de-a face cu bărbații fără scrupule din film.

Povestea din Hustlers: Striptease pe Wall Street este inspirată din fapte reale. Toate momentele sunt construite într-un mod credibil, pentru a surprinde atât realitatea cât și emoțiile celor implicați. Cu toate că unele scene sunt mai intime, nu reușesc să transmită emoția dincolo de pânza marelui ecran. Cu toate acestea, fazele mai sensibile pot face ca publicul să empatizeze cu femeile care au de-a face cu bărbați fără scrupule în atingerea propriilor nevoi și dorințe.

Jennifer Lopez, frumoasă și sexy, face un spectacol memorabil, pe muzică bună.

Coloana sonoră este ca un crescendo. Piese clasice sunt urmate de-a lungul filmului de unele mai moderne. Prin intermediul lor se încearcă trecerea de la o perioadă de timp la alta. Dansul și muzica sunt sarea și piperul din această realizare cinematografică. Jennifer Lopez face un spectacol memorabil. Scenele ei de dans sunt excelente. De asemenea, artista intră foarte bine în pielea personajului interpretat, oferindu-i pe lângă sex-appeal și multă căldură. Toate celelalte actrițe completează perfect tabloul lumii excentrice, plină de bani și oameni gata de aproape orice pentru a-și satisface dorințele. De remarcat la actrițele din acest film este extraordinara dezinvoltură cu care își etalează nuditatea. Costumele extrem de sexy lasă tot corpul la vedere. Realizatorii au reușit să includă aici femei de toate vârstele și formele, toate frumoase și elegante în felul lor.

Hustlers: Striptease pe Wall Street merită văzut la cinema, pe un ecran mare, pentru spectacolul vizual plăcut.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x