Celine Dion, regina muzicii pop, va concerta anul viitor pe Arena Națională

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Celine Dion va concerta anul viitor, pe 29 iulie, în premieră în București, pe Arena Națională.

Celine Dion, regina muzicii pop, care a bucurat milioane de oameni în întreaga lume în cei peste 30 de ani de carieră, ajunge pentru prima dată în România. Biletele pentru concert vor fi disponibile începând cu data de 17 octombrie, ora 10:00, ora României. 

Membrii fanclubului Team Celine vor putea cumpara bilete în exclusivitate printr-o perioadă de pre-sale, urmând a exista câteva sesiuni de pre-sale limitate și pentru fanii înscriși în bazele de date ale organizatorului, distribuitorilor de bilete sau partenerilor evenimentului. Concertul din București face parte din turneul Courage World Tour, care promovează și primul album în limba engleză al artistei din ultimii șase ani și va ajunge în aproape 100 de orașe din întreaga lume.

Celine Dion a lansat de curând trei noi piese de pe următorul album, Courage, care va apărea pe 15 noiembrie.

„Imperfections”, „Lying Down” și „Courage” sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București. Fanii artistei o vor putea acompania și la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, „My heart will go on”, „A new day has come”, „Because you loved me”, „It’s all coming back to me” și multe altele.

„Mărturisesc că încercam de mai bine de 10 ani să o aducem pe Celine Dion în România, dar ne-am tot lovit de reînnoirea anuală a faimoaselor ei rezidențe în Las Vegas. Ne-am bucurat enorm când a luat în sfârșit decizia de a porni într-un turneu mondial, care va ajunge în peste 100 de orașe, de pe toate continentele. În România, Celine Dion este una dintre cele mai îndrăgite cântarețe internaționale, iar Bucureștiul va fi unul dintre puținele orașe din Europa de Est unde va concerta, astfel încât așteptăm și foarte mulți fani din Serbia, Bulgaria, Turcia, Ucraina și Moldova.” a declarat Laura Coroianu, organizator.

Turneul Courage World Tour este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din România fiind organizat de Emagic.

● Biletele vor costa între 225 și 850 de lei (cu taxe și comisioane incluse) în funcție de distanța față de scenă.

● Toate biletele sunt cu loc – inclusiv zona de gazon va avea sectoare de scaune.

● De asemenea, vor exista și pachete VIP pentru acest eveniment.

Despre Celine Dion, regina muzicii pop.

Celine Dion continuă să doboare recorduri cu spectacolele rezidență din Las Vegas – The Colosseum at Caesars Palace, unde a concertat de peste 1.100 de ori pentru peste 4.5 milioane de fani. În iunie 2018, Celine a luat o pauza de două luni, pentru a se dedica turneului sold-out de peste ocean, Celine Dion Live 2018, concertând în peste 22 de spectacole în 12 orașe din Asia, Australia și Noua Zeelandă. Turneul a fost unul din cele mai bine vândute din 2018, cu încasări de aproape 57 de milioane de dolari și un public de 260.000 de oameni. Celine a ajuns pe primul loc și în clasamentul US Dance Club în luna iulie 2018 cu remix-ul single-ului Ashes din filmul Deadpool 2. Pe 8 iunie 2019, rezidența de 16 ani, din Las Vegas a celebrei artiste s-a încheiat.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x