Cel mai elegant eveniment al toamnei, în weekend la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Pentru a doua oară la Cluj-Napoca, RO-Wine va avea loc în acest weekend la Chios.

Sfârșitul de săptămână vine cu vinuri pe alese și surprize, pentru clujenii care vor alege să participe la cel mai elegant eveniment al toamnei, RO-Wine.

La primul etaj al Chios Social Lounge clujenii sunt așteptați, sâmbătă și duminică, să guste dintr-o gamă variată de vinuri. Degustările vor fi însoțite, la cerere, de povești interesante și compania producătorilor. Fie că sunt amatori sau profesioniști, informațiile culese în cele două zile vor fi de un real ajutor pe viitor.

Pe lângă degustări de vinuri, o altă componentă va fi atmosfera. Anul trecut, evenimentul s-a bucurat de un succes peste așteptări. Acest fapt s-a datorat numărului mare de participanți, selecției foarte variate de vinuri dar și invitaților speciali. Amatorii de vin și profesioniștii din HORECA au creat o atmosferă caldă și primitoare, făcând din prima ediție RO-Wine una memorabilă.

Liviu Popescu și Marinela V. Ardelean, organizatorii RO-Wine, s-au declarat foarte mulțumiți de felul în care a decurs prima ediție.

După cum au promis în 2018, organizatorii evenimentului vin la Cluj pentru o nouă ediție. Marinela V. Ardelean, co-organizator RO-Wine, a lansat și pentru anul acesta un volum despre vinuri. În paginile acestuia, amatorii și profesioniștii își pot găsi drumul spre paharul de vin potrivit, pentru ocazia potrivită.

Această lume specială a producătorilor de vinuri este foarte vastă și variată. Pentru a-i aduce mai aproape fizic pe oamenii preocupați de acest domeniu, organizatorii au ales să vină și la Cluj, nu doar la București:

„Vrem să creem această comunitate a producătorilor de vin, să-i aducem pe cei din sudul ţării aici, în centru, şi pe cei de aici să-i promovăm în sudul ţării, să facem cross promotion între producători. De aceea am venit şi cu acest festival.”, declara anul trecut Liviu Popescu, co-organizator festival.

Participanții și vedetele invitate la degustări au făcut din RO-Wine cel mai elegant eveniment al toamnei.

Invitaţii speciali din 2018, Vigil Ianţu şi Nicolae al României alături Alina-Maria, au adus o notă de eleganţă evenimentului şi au creat o atmosferă specială.

Standul cu pâine al celebrului chef Nicolai Tand a fost foarte vizitat şi binevenit, pentru o mică pauză de la degustare.

Chios Social Lounge va găzdui pe 26 și 27 octombrie cea de-a doua ediție clujeană a RO-Wine | The International Wine Festival of Romania. La eveniment vor participa aproximativ 60 de producători de vin din România, Moldova, Italia, Spania, Franța, SUA, Uruguay, Argentina și Noua Zeelandă.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x