Nicolae al României și vedete locale, la un pahar de vin în Parcul Central

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Weekend-ul 26 – 27 octombrie este un bun prilej pentru clujeni de a ieși din casă, la un pahar de vin și discuții spumoase, la cel mai elegant eveniment al toamnei, RO-Wine.

Sâmbătă, 26 octombrie, a fost prima zi a festivalului organizat de Marinela V. Ardelean și Liviu Popescu. Cea de-a doua ediție a RO-Wine Cluj a adunat de la primele ore un public numeros. Pe lângă amatorii de vin, la eveniment a fost prezent și Nicolae al României și vedete locale.

„Cred că vinul românesc este cea mai bună carte de vizită pentru România.” – Nicolae al României, la RO-Wine Cluj 2019.

Nicolae al României a fost și de această dată prezent la RO-Wine Cluj, în calitatea de ambasador al evenimentului. El a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări, prilej cu care s-a declarat plăcut surprins de felul în care Clujul se dezvoltă.

● Sunteți un ambasador al vinurilor românești. Cum s-a întâmplat asta?

Sincer nu știu exact. Pur și simplu s-a întâmplat. Nașul meu (n.r. Liviu Popescu) este cel care face parte din echipa de organizare și oricum am avut o pasiune pentru vin. Am stat de vorbă și s-a întâmplat așa. Pentru a doua oară la RO-Wine la Cluj, dar la Cluj am fost de mai multe ori și cred că este a cincea ediție pentru mine în total (n.r. RO-Wine). Sunt ambasadorul evenimentului și mi-a plăcut foarte mult că avem ce să oferim. Cred că vinul românesc este cea mai bună carte de vizită pentru România.

● Ce fel de vinuri preferați?

Bineînțeles depinde de sezon, dar beau mai mult vin roșu.

● Când i-ați făcut curte soției, a jucat vinul un rol? Să o cuceriți?

Atunci nu. Dar oricum suntem pasionați de vin.

● Spuneați că ați mai fost la Cluj și că vedeți foarte mare diferență față de București.

Da. Mi se pare că Clujul se mișcă foarte repede și mult mai repede decât credeam că se poate. Da, e foarte bine. În continuare va fi și este un exemplu pentru țară.

Nicolae al României

Mai jos puteţi asculta interviul în format audio.

Silviu Chelaru, în prezent jurat la Masterchef și Paul Siserman, fost concurent la aceeași emisiune, au fost prezenți sâmbătă la evenimentul din Parcul Central.

Paul Siserman a fost ieri o prezență foarte elegantă la RO-Wine. Îmbrăcat la costum și cu accesorii la modă, celebrul chef a putut fi abordat pentru a ciocni un pahar sau pentru a face o poză.

Chef Paul Siserman

Jurat la emisiunea Masterchef, Silviu Chelaru a fost prezent la eveniment, pe parcursul întregii după-amiezi. Talentatul chef a venit la RO-Wine într-o ținută casual.

Chef Silviu Chelaru

Chef Nicolai Tand este prezent la RO-Wine 2019 cu un stand foarte atractiv, cu pâine gourmet. Pe lângă sortimentele de pâine, el mai oferă și alte gustări. Puteţi asculta în materialul audio de mai jos despre ce este vorba.

Chef Nicolai Tand

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania are loc în acest weekend la Cluj, la Chios Social Lounge. Cei care vor să guste vinuri și preparate gourmet într-o companie plăcută o mai pot face azi până la ora 20:00.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x