Lucrări de întreținere pe drumul județean 109S (DJ 109A)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de aşternere a stratului de balast stabilizat au fost demarate pe drumul județean 109S (DJ 109A) Deușu – Sânmărtin – Giula.

La finalul săptămânii trecute a început aşternerea stratului de balast stabilizat pe drumul județean 109S (DJ 109A) – DeușuSânmărtinGiula. Consiliul Județean Cluj a anunțat că lucrările de întreținere vizează un tronson în lungime de 10 kilometri, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 10+000. Aceste operațiuni se vor finaliza cu aşternerea de covor asfaltic.

Conform autorităților, în prealabil au fost executate lucrări de profilare a căii de rulare cu un autogreder și de reprofilare a drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare. În această fază se așterne stratul de balast stabilizat, ca etapă premergătoare asfaltării.

Pe viitor vor mai fi realizate și lucrări conexe pe această porțiune de drum.

După încheierea actualelor operațiuni, vor mai fi executate lucrări de plombări cu îmbrăcăminți asfaltice cu cilindrare, curățarea de șanțuri și rigole, precum şi tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare, a precizat Consiliul Județean Cluj.

Drumul județean 109S face legătura între drumul judeţean DJ 109, pe direcţia Borşa, şi drumul judeţean 109A, spre Chinteni, prin localitatea Deuşu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x