EvenimenteŞtiri

Enrique Iglesias – show cum nu s-a mai văzut pe scena Sălii Polivalente

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Enrique Iglesias a concertat marți, 29 octombrie 2019, pentru prima dată la Cluj-Napoca, pe scena Sălii Polivalente (BT Arena).

Enrique Iglesias a fost așteptat luni bune de fanii care au umplut Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Starul latino s-a lăsat așteptat și în seara concertului. El a urcat pe scenă în jurul orei 21:15, spectacolul fiind programat pentru ora 20:00. Atmosfera a fost întreținută în tot acest timp de un DJ.

Momentele care preced marile concerte sunt întotdeauna însoțite de o stare de anticipație și emoție care se simte în aer. La fel și ieri seară, fanii, în mod special doamnele și domnișoarele, așteptau cu sufletul la gură să-l vadă pe artist în carne și oase. Pentru o asemenea oportunitate, majoritatea s-au așezat la cozile din fața Sălii Polivalente încă înainte de ora 18:00. Această dorință de a fi aproape de Enrique Iglesias a fost remarcată și de artist. În timpul concertului el a mărturisit că i-a văzut pe oameni așteptând în ploaie, la coadă. Pentru acest lucru el le-a mulțumit.

Enrique Iglesias a dansat, a cântat, a fugit peste tot și a îndeplinit visuri.

Show-ul de aseară a fost fără doar și poate unul dintre cele mai bune de la Sala Polivalentă, de la înființare până acum. Niciun artist nu a avut un asemenea decor aici. Scena a fost de dimensiuni impresionante, având inclusiv o parte ce trecea prin mijlocul publicului. De asemenea, ecranele pe care au rulat toată seara efecte vizuale speciale au fost imense. Acest tip de decor a fost o premieră. De asemenea, alte efecte speciale, cu aburi, sau confetti din belșug la final, au demonstrat de ce un asemenea spectacol este o experiență de neratat și de neuitat. Spectacolul vizual a fost excelent, iar jocurile de lumini printre cele mai bune văzute vreodată la Cluj. Toată această preocupare pentru a face un show vizual și senzorial de neuitat, arată de ce Enrique Iglesias este un megastar.

De asemenea, artistul a fugit peste tot, pe mai multe scene, prin mulțime, s-a lăsat atins de fane și chiar a dansat cu una dintre ele. Acest moment a fost discutat în sala de spectacole, de femeile care și-ar fi dorit să fie în locul norocoasei spectatoare.

Într-o formă de zile mari, Enrique nu a dezamăgit la partea de prezentare.

Frumos ca întotdeauna și într-o formă fizică de invidiat, Enrique Iglesias a fost și foarte comunicativ cu publicul. El a învățat să spună „Noroc” în limba română și a închinat un pahar în cinstea celor adunați să-l vadă. Singurele nemulțumiri ale unor participanți la show, auzite la finalul concertului, au fost că nu a cântat piesa „El Perdon” și că spectacolul de o oră și jumătate a fost prea scurt.

Enrique Iglesias a adus și români din diaspora, înapoi acasă pentru câteva zile.

Efectul Enrique Iglesias asupra fanilor este special. Din dragoste și apreciere pentru muzica lui, mulți oameni au venit de departe. Una dintre spectatoare, stabilită în Anglia, a venit special în țară, pentru a participa la concert. Soțul ei a fost cel care i-a făcut cadou biletul, pentru a-i face o bucurie.

La show au fost prezenți mulți bărbați, dar incomparabil mult mai multe femei. A fost un spectacol la care s-a urlat mult. Fanele și-au manifestat aprecierea prin toate mijloacele posibile, dar mai ales prin sunete menite să atragă atenția starului latino.

Concertul de marți seară susținut de Enrique Iglesias pe scena Sălii Polivalente de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE”.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x