De interesŞtiri

Pe DJ 103H Bologa – Săcuieu se desfășoară lucrări de întreținere

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
O serie de lucrări de întreţinere au demarat pe DJ 103H Bologa – Săcuieu.

Pe drumul judeţean DJ 103H Bologa – Săcuieu au demarat o serie de lucrări de întreținere, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Lucrările fac parte din cadrul programului ce vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere a judeţului.

● Pe tronsonul Bologa – Săcuieu este vizat un tronson cu o lungime de aproximativ 9 kilometri, de la kilometrul 3+320 până la kilometrul 12+250.

● Lucrările de întreţinere constau în plombări, burdușiri, curăţarea podeţelor, şanţurilor şi rigolelor, precum şi tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și montarea de parapeți metalici în zonele unde situația o impune.

În etapa actuală se execută lucrări de frezare a carosabilului deteriorat.

Drumul judeţean DJ 103H Bologa – Săcuieu face legătura între DN1 (prin localitatea Bologa) şi drumul judeţean 108C care traversează zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, scurtându-se în mod apreciabil un traseu care necesita folosirea DN1, din localitatea Bologa până la Huedin, apoi a DN1 R, de la Huedin până în localitatea Călata, şi a drumului judeţean 108C, pe direcţia Călata – Mărgău – Scrind.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x