Evenimente

Kyla Brox a transmis un mesaj pentru fanii blues-ului din Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Ediţia cu numărul cinci a Cluj Blues Fest se apropie cu pași repezi. Evenimentul va avea loc pe 15 noiembrie, la Cinematograful Florin Piersic.

Anul acesta festivalul este intitulat Cluj Blues Fest Limited Edition și îi are ca invitaţi pe Green Onions (România), The Gamblers (Serbia) şi Kyla Brox Band (Marea Britanie).

Câştigătoarea European Blues Challenge-Azore 2019, una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de blues, Kyla Brox, a transmis un mesaj special pentru fanii blues-ului din Transilvania.

“Aştept cu nerăbdare să vin la Cluj Blues Fest. Abia aştept să mă întorc în Trasilvania împreună cu trupa mea”, a transmis artista.

Prețul unui bilet este 79 lei.

Cei care nu şi-au achiziţionat încă un bilet la ediţia a 5-a a Cluj Blues Fest, o pot face în prezent online. Preţul unui bilet este de 79 lei.

Cluj Blues Fest este organizat de Asociaţia Clujul Cultural.

Parteneri media: EBS Radio, Știri de Cluj, Caţavencii, clujulcultural.ro, Transilvania Reporter, Sinteza, eClujeanul.ro, clujescu.ro, Cluj Travel.

Pentru mai multe detalii despre Cluj Blues Fest 2018 puteți vizita site-ul evenimentul AICI sau pagina de Facebook, AICI.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x