Lifestyle

Film – Paradise hills; Paradise hills – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Paradise Hills este o fantezie cu elemente de science fiction, o dramă plină de culoare și frumusețe.

● Paradise Hills este un film inedit. Ceea ce iese în evidență la această realizare cinematografică este contradicția dintre imagine și coloana sonoră. Acest aspect creează un sentiment straniu și dă o notă de originalitate rezultatului final.

● Din distribuția filmului fac parte: Emma Roberts, Danielle Macdonald, Awkwafina, Eiza González, Milla Jovovich, Jeremy Irvine, Arnaud Valois. Alice Waddington semnează regia.

sursa video: youtube
Decorurile sunt extravagante, natura luxuriantă, culorile vii iar costumele excepționale.

Paradise Hills este înainte de orice un film de imagine. Majoritatea cadrelor de la început duc cu gândul la geometrie și simetrie. Decorurile sunt extravagante, natura luxuriantă, culorile vii iar costumele excepționale. Filmul ne introduce într-un univers de vis, o lume populată cu oameni frumoși, eleganți și desigur fericiți. Bogăția și luxul se poate vedea în fiecare cadru. Totul, de la început până la sfârșit, este poleit cu strat fin de frumusețe și magie. Această lume foarte plăcută vizual este cireașa de pe tort din film. Chiar și în scenele mai tensionate, frumusețea și aspectul contează pentru a crea un efect maxim.

Ceea ce se remarcă în film este discrepanța dintre anumite imagini de o frumusețe răvășitoare și coloana sonoră stranie.

Coloana sonoră este un element foarte important în Paradise Hills. Muzica și efectele sonore apar în film aproape fără întrerupere. De cele mai multe ori, acestea sunt foarte potrivite și interesante. Cu toate acestea, pentru scurte momente, sunetele din fundal sunt puțin deranjante. Ceea ce se remarcă în această realizare cinematografică este discrepanța dintre anumite imagini de o frumusețe răvășitoare și coloana sonoră ce creează o stare de neliniște, de straniu. Per ansamblu, coloană sonoră este de efect și iese în evidență.

Deși acțiunea nu este foarte intensă, oferă totuși câteva momente interesante.

Acțiunea din Paradise Hills nu se întinde pe toată durata filmului, dar are un punct culminant interesant. Momentele mai tensionate nu sunt cele mai reușite, cu toate că ar fi avut potențial. Ușoare discrepanțe apar în anumite scene în care s-a încercat crearea de emoție în strânsă legătură cu fazele de acțiune. Misterul și povestea nu sunt suficient de aprofundate, dar oferă totuși surprize.

Actrițele din rolurile principale sunt toate frumoase și extrem de elegante. Prin prezența lor, ele contribuie la sporirea farmecului vizual din Paradise Hills. Tipologiile reprezentate de personaje sunt foarte diferite, iar interacțiunile dintre ele sunt destul de reușite. Cu toate acestea, nu apar momente intense ori foarte emoționante.

Paradise Hills merită o vizită la cinema pentru imagine, dar poate plictisi ușor în unele momente.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x