De interesŞtiri

Mai sunt câteva zile până la finalul votului din cadrul Bugetare participativă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Au mai rămas puține zile până la finalul votului din cadrul Bugetare participativă Cluj-Napoca 2019.

La finalul lunii octombrie a început a doua etapă de vot din cadrul Bugetare participativă Cluj-Napoca, ediția 2019. În acest moment, toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Cluj și au împlinit  vârsta de 18 ani, își pot exprima votul pentru proiectele preferate.

Conform Primăriei municipiului Cluj-Napoca, până în această etapă au ajuns 30 de proiecte. Conform regulamentului, fiecare cetățean poate alege un singur proiect dintre cele rămase.

La finalul acestei etape de vot, din cadrul Bugetare participativă, vor fi selectate un număr de 15 proiecte. Acestea vor fi implementate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca începând cu anul 2020. Primul proiect din fiecare domeniu clasat în funcție de numărul de voturi va fi selectat automat, iar restul proiectelor vor fi selectate în ordinea numărului de voturi, indiferent de domeniul din care fac parte.

În cadrul Bugetare participativă 2019 se mai poate vota până duminică, 17 noiembrie.

Conform autorităților, a doua etapă de vot are loc până în 17 noiembrie inclusiv. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 25 noiembrie, conform calendarului de desfășurare.

Procesul de vot are loc exclusiv online, prin intermediul platformei www.bugetareparticipativa.ro. Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe această platformă sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Doar persoanele care se află fizic în aria teritorială a municipiului Cluj-Napoca pot vota.

Cei care nu sunt familiarizați cu mediul online sau nu au momentan acces la internet, pot apela la biroul amenajat de către Primărie la Centrul de Cultură Urbană Casino în acest scop, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 – 17:00.

Informații suplimentare despre procesul Bugetare participativă:

Website: www.bugetareparticipativa.ro;

Email: bugetareparticipativa@primariaclujnapoca.ro;

Telefon: 0371 376 646 (de luni până vineri între orele 13:00 – 17:00).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x