EvenimenteŞtiri

Rodion-Ladislau Roșca va primi la Cluj Blues Fest un premiu de excelență

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Rodion-Ladislau Roșca (Rodion G.A.) va primi la Cluj-Napoca, în cadrul Cluj Blues Fest, un premiu de excelență.

Cluj Blues Fest Limited Edition va celebra întreaga activitate a lui Rodion-Ladislau Roșca (Rodion G.A.), prin acordarea unui premiu de excelență.

Rodion G.A. sunt o legendă a muzicii anilor ’70 și ’80, un melanj de rock progresiv, psihedelic, metal și muzică electronică și pioneri pe scena muzicală electronică românească.

Rodion Roșca a fost fascinat dintotdeauna de posibilitățile încă neexplorate ale muzicii, fiind un ingenios în utilizarea resurselor limitate ale vremii pentru a-și aduce viziunea muzicală aproape de public.

Cluj Blues Fest 2019, singurul festival de blues din Cluj-Napoca, va avea loc vineri, 15 noiembrie, ora 19:00, la Cinema Florin Piersic.

Anul acesta festivalul este intitulat Cluj Blues Fest Limited Edition și aduce nume importante ale scenei internaționale de blues la Cluj-Napoca: Kyla Brox Band din Manchester și The Gamblers, trupă sârbă din Sremka Mitrovica. De asemenea, pentru încurajarea acestui gen muzical, organizatorii au anunțat că vor oferi șansa de a cânta în fața publicului și unei formații de copii din Cluj, intitulată Green Onions. Aceasta este axată pe british blues (Eric Clapton etc.) și este compusă din patru elevi clujeni. Liderul ei este chitaristul solistul vocal Vlad Mocănescu.

Biletele la Cluj Blues Fest se pot achiziționa online sau direct la casierie, în seara evenimentului.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x