Spirits in the Forest – cel mai nou documentar Depeche Mode

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Pe 21 noiembrie, Depeche Mode lansează în cinematografele din toată lumea cel mai nou documentar al trupei: Spirits in the Forest.

Spirits in the Forest este un mix între povești emoționante despre puterea universală a muzicii și momente de pe scenă ale trupei Depeche Mode din turneul record 2017/2018 Global Spirit. Filmul va fi lansat de Trafalgar Releasing și Sony Music Entertainment ca o proiectie specială de o noapte în teatrele din întreaga lume, pe 21 noiembrie 2019. Biletele s-au pus în vanzare pe spiritsintheforest.com.

Membrii Depeche Mode în colaborare cu Trafalgar Releasing, Sony Music Entertainment și BBH Entertainment anunță lansarea noului documentar muzical Spirits in the Forest. Filmul va fi proiectat într-un eveniment de o singură seară, pe 21 noiembrie 2019 și se adreseaza tuturor fanilor trupei cu care Depeche Mode își dorește să celebreze impactul muzicii și al concertelor lor. Spirits in the Forest va fi difuzat în peste 2.400 de cinematografe, din Adelaide până în Zagreb, în peste 70 de țări, fiind prezent și în multiple cinematografe din România.

Depeche Mode: Spirits in the Forest este regizat de Anton Corbijn, colaborator vechi al trupei și regizor premiat.

Pelicula urmărește evoluția Depeche Mode în turneul 2017/2018 Global Spirit Tour, cu care formația a ajuns la nu mai puțin de 3 milioane de fani în 115 de concerte. Documentarul urmează poveștile emoționante a șase fani Depeche Mode și îmbină momente din show-urile live ale trupei pe Waldbühne (“Forest Stage”) din Berlin, cu imagini intime filmate în orașele natale ale fanilor. Filmul arata cum și de ce popularitatea și relevanța trupei a continuat să crească de-a lungul carierei lor, și surprinde incredibila putere a muzicii lor de a crea comunități, de a ajuta oamenii să-și depășească momente dificile și să fie conectați indiferent de barierele de limbă, țară, gen, vârstă sau context.

„Sunt foarte mândru să prezentăm acest film și povestea puternică din spatele lui”, declară Dave Gahan, solistul Depeche Mode. 

„Este minunat să vezi cât de mult muzica noastră a impactat viețile fanilor noștri.” adaugă Martin Gore, „În lumea agitată și divizată de astăzi, muzica poate fi o forță a binelui, capabilă să ne unească.”

Anul 2019 a însemnat lansări importante în cinematografe pentru Trafalgar Releasing.

Printre succesele recente: Bring the Soul: The movie, devenit cea mai mare lansare în cinema-uri la nivel global, Grateful Dead’s 9th Annual Meet-Up at the Movies, documentarul Tribeca Between Me and My Mind despre solistul trupei Phish, Trey Anastasio, Rush Cinema Strangiato 2019 și The Cure: Anniversary 1978-2018 Live in Hyde Park London.

Marc Allenby, CEO Trafalgar Releasing declara: “Compania Trafalgar Releasing este entuziasmată să colaboreze cu Sony Music și echipa Depeche Mode pentru noua lansare Spirits in the Forest. Cu sunetul lor distinct, Depeche Mode este o trupă care a inovat în permanență în muzică, iar noi ne dorim să unim fanii lor din întreaga lume si să celebrăm unul din cele mai bune și influente nume în muzica secolului nostru.”

Portofoliul muzical Trafalgar Releasing include și viitorul Roger Waters Us + Them, recent lansat global la Festivalul Internațional de Film din Veneția, Metallica and San Francisco Symphony: S&M² și Shakira în Concert: El Dorado World Tour. Echipa biroului londonez a lansat și Coldplay: A Head Full of Dreams, The Music Center presents Joni 75: A Birthday Celebration, Khalid Free Spirit, One More Time with Feeling, printre multe altele.

Depeche Mode: Spirits in the Forest va fi difuzat pe 21 noiembrie. Biletele s-au pus în vânzare pe spiritsintheforest.com, unde fanii pot găsi cele mai noi informații despre teatrele incluse în proiecție și se pot abona la newsletterele trupei.

Emagic a organizat cele trei concerte pe stadion ale trupei Depeche Mode în Romania: 2006 – Stadionul Lia Manoliu, 2013 – Arena Nationala și 2017 – Cluj Arena, ca parte a turneului Global Spirit.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x