Lucrări de asfaltare pe Lotul 2 al Drumului Bistriței

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
La mijlocul lunii noiembrie au fost demarate lucrări de asfaltare pe Lotul 2 al Drumului Bistriței, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Lucrări de asfaltare au început în urmă cu câteva zile pe Lotul 2 al Drumului Bistriței, respectiv a drumului județean 109 Așchileu – limită cu județul Sălaj. Porțiunea de drum vizată este cuprinsă între pozițiile kilometrice 20+786 și 31+976.

Aceste ample lucrări de reabilitare și modernizare sunt derulate de forul administrativ județean ca parte a proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ce vizează Traseul Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriței.

Conform autorităților, până la mijlocul lunii noiembrie a fost așternut primul strat de asfalt, respectiv binder, pe un sector de drum în lungime de 2.6 kilometri, inclusiv pe raza localității Așchileul Mic. Lucrările sunt executate pe direcția limită cu județul Sălaj – Așchileu.

Pe acest lot, tronsonul de drum vizat de lucrările de reabilitare și modernizare are o lungime de puțin peste 11 kilometri.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x