EvenimenteŞtiri

Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain vor fi producătoarele Oscar®

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Producătoarea nominalizată la Oscar®, Lynette Howell Taylor și producătoarea Stephanie Allain vor organiza cea de-a 92-a ediție a premiilor din industria cinematografică, a anunțat președintele Academiei Americane de Film, David Rubin.

Producătoarele Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain se vor ocupa de producerea celei de-a 92-a ediții a Premiilor Oscar®. Aceasta este prima lor implicare în realizarea evenimentului ce va fi transmis live la televiziunea ABC și de alte canale media, în toate colțurile lumii, duminică, 9 februarie 2020.

“Talentul combinat al celor două, Lynette și Stephanie, va aduce dinamism și entuziasm la show-ul celei de-a 92-a ediții a Premiilor Oscar,” a spus David Rubin, președintele Academiei Americane de Film. “Vasta lor experiență acoperă o paletă largă de producții, de la filme independente până la succese de casă mondiale. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu ele și să facem o ediție de neuitat a Premiilor Oscar, pentru fanii din întreaga lume.”

“Este o emoție să le avem pe Lynette și Stephanie în fruntea echipei de producție a spectacolului Oscar,” a spus Dawn Hudson, CEO al Academiei Americane de Film. “Am toată încrederea că vor face o treabă de cea mai bună calitate.”

Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain, producătoarele Oscar® 2019, se declară onorate de această șansă.

“Amândouă am privit spectacolul Oscar dintotdeauna, iar șansa acordată de a produce evenimentul este un vis devenit realitate,” au spus producătoarele Howell Taylor și Allain. “Este o onoare și o emoție să ne unim forțele, pentru a face acest show de divertisment care celebrează arta celor mai bune filme ale anului.”

“Avem primul câștig la actuala ediție a Premiilor Oscar, și acesta este prezența producătoarelor Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain, responsabile pentru organizarea celui mai mare eveniment live al anului,” a spus Karey Burke, președintele ABC Entertainment. “Lynette și Stephanie au gusturi impecabile, sunt renumite în domeniul lor și au o capacitate unică și extraordinară de a captiva publicul cu povești interesante, creative și pline cu superstaruri. De-abia așteptăm să experimentăm imaginația lor, care va prinde viață, pe cea mai mare și mai râvnită scenă din Hollywood.”

Experiența în industria cinematografică a celor două personalități care vor fi producătoarele spectacolului cinematografiei.

● Howell Taylor a câștigat un Premiu Oscar la categoria Cel mai bun Film, cu “A Star Is Born” (2018).  Ea a produs mai mult de 20 de filme în cel puțin 15 țări, inclusiv: “The Accountant,” “Captain Fantastic,” “Big Eyes,” “The Place beyond the Pines,” “Blue Valentine” și “Half Nelson.” În televiziune a contribuit la seria scurtă HBO “I Know This Much Is True.” Howell Taylor este fondatoarea companiei de producție de film 51 Entertainment. 

● O campioană pentru diversitate în cinema, Allain este cunoscută mai ales pentru contribuția debutului carierelor regizorilor John Singleton, Robert Rodriguez, Craig Brewer, Sanaa Hamri și Justin Simien. A contribuit la producții în cinema și televiziune: “Hustle & Flow” și “Dear White People.” Compania lui Allain, Homegrown Pictures, produce materiale cu și despre femei și oameni de culoare. A fost directorul Festivalului de Film de la Los Angeles, este ambasador al ReFrame și face parte din Consiliul Femeilor în Film.

Premiile Oscar® vor fi decernate duminică, 9 februarie 2020, la Dolby Theatre® din Hollywood & Highland Center®, în Hollywood, Los Angeles. Gala va fi transmisă live de ABC Television Network. În lume, peste 225 de țări vor transmite live spectacolul cinematografiei.

Despre Academia Americană de Film.

Academia Americană de Film (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) este o comunitate globală ce reunește peste 9.000 dintre cei mai buni artiști, cineaști și realizatori de filme. Pe lângă celebrarea și recunoașterea excelenței în cinematografie prin intermediul premiilor Oscar, Academia sprijină și o paletă largă de inițiative ce promovează arta și știința în filme, inclusiv programe cu publicul, educaționale, și viitorul Muzeu al Academiei, care este în construcție, în Los Angeles.

Adaptarea: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x