Ştiri

A treia cafenea Starbucks din Cluj se deschide în noul mall din oraș

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
A treia cafenea Starbucks din Cluj se deschide în Platinia Shopping Center.

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, inaugurează cea de-a treia cafenea din Cluj, în Platinia Shopping Center, în centrul orașului. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor deschise până acum în România ajunge la 50.

Cafeneaua se întinde pe o suprafață de 130 mp și are un design modern, minimalist, accentul fiind pus pe spații confortabile, unde clienții se pot relaxa, munci sau se pot întâlni cu prietenii. Astfel, clujenii au acces mai ușor la produsele Starbucks preferate – băuturi personalizate pe bază de espresso, gustări rapide și sănătoase, deserturi delicioase, cafea boabe și ceaiuri pentru acasă, precum și o gamă diversificată de produse de retail destinate preparării și consumului de băuturi.

„Starbucks este un brand iubit și dorit, de aceea venim mai aproape de clienții noștri deschizând o nouă cafenea în Cluj, într-o zonă cu o comunitate activă și dinamică. Cafeaua de calitate și barista Starbucks sunt pregătiți să energizeze fiecare zi a celor care lucrează, locuiesc sau își petrec timpul liber în Platinia și în proximitate”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România, Bulgaria și Serbia.

Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client să vină cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată.

Clienții sunt invitați să profite de sezonul paharelor de sărbătoare și să descopere băuturile delicioase de sezon, incluzând Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte și Toasted Marshmallow Hot Chocolate. Mai mult decât atât, cei care nu au timp să se bucure de experiența din cafenelele Starbucks, își pot savura cafeaua preferată „take away”. Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Acum pot alege și paharul reutilizabil în varianta de sărbători. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Pentru detalii puteți vizita news.starbucks.com și Starbucks.com.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este unul dintre cei mai importanți operatori de restaurante din Europa, listați public. Portofoliul Grupului este format din cele patru branduri în franciză (KFC, Pizza Hut, Starbucks, Burger King) și cinci branduri pe care le deține (La Tagliatella, Blue Frog, Kabb, Bacoa, Sushi Shop). În prezent AmRest operează rețeaua de peste 2.100 restaurante în segmentele Restaurante cu Servire Rapidă și Restaurante Casual Dining din 26 țări: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia, Austria, Rusia, Spania, Portugalia, Franța, Germania, Armenia, Azerbaidjan, China, Belgia, Iran, Italia, Luxemburg, Arabia Saudită, Elveția, EAU, Marea Britanie. Mai multe informații disponibile pe webpage: www.amrest.eu/en.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x