Lifestyle

Film – Gemini: Conspirația; Gemini Man – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Gemini Man, tradus în românește Gemini: Conspirația, este un thriller de acțiune cu elemente de science-fiction. Celebrul actor Will Smith are rolul principal în această realizare cinematografică.

● Gemini: Conspirația este o poveste tipică de acțiune, cu elementul de originalitate pus pe tipologia personajelor. Partea de știință și imaginație este bine realizată, și se apropie foarte mult de realitate.

● Din distribuția filmului fac parte: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Douglas Hodge, Ralph Brown, Linda Emond. Ang Lee semnează regia.

sursa video: youtube
Imaginea este excelentă. Felul în care a fost filmat Gemini: Conspirația denotă mare pricepere.

Gemini: Conspirația este un film de acțiune foarte atrăgător din punct de vedere vizual. Imaginea este excelentă. Fie că este vorba de partea tehnică, fie că este vorba de partea artistică, se poate remarca atenția deosebită pentru calitatea înaltă a imaginii. Felul în care a fost filmat Gemini: Conspirația denotă mare pricepere. Cadrele au fost filmate din unghiuri variate, pline de imaginație. Realizatorii au reușit să îmbine în mod fericit scenele mai statice, cu cele de acțiune sau cele surprinse prin panoramare. Fazele în care personajele apar în prim-plan sunt în general simetrice și clare. De altfel, se poate remarca pe parcursul întregului film accentul pus pe simetrie și frumusețe. Pe lângă felul în care a fost realizată filmarea, se remarcă și decorurile speciale și culorile plăcute.

Muzica din film poate să relaxeze prea tare, chiar să inducă o ușoară stare de plictiseală.

Coloana sonoră nu este la același nivel cu imaginea. Muzica de acțiune sau mister, introdusă pe alocuri, este bună și potrivită. Cu toate acestea, sunt momente în care melodiile pot să relaxeze prea tare, chiar să inducă o ușoară stare de plictiseală sau somnolență. La acest aspect contribuie și scenele în care dialogurile sunt purtate pe un fundal populat cu sunetele naturii.

Acţiunea este atracția filmului. Plasată într-o poveste interesantă, lupta dintre bine și rău capătă nuanțe interesante, datorită tipologiei personajelor. Alegerea lui Will Smith pentru rolul principal a fost inspirată. Actorul se potrivește ca o mănușă prototipului interpretat. Mai mult, chimia dintre el și restul actorilor, în mod special Mary Elizabeth Winstead, este foarte bună.

Gemini: Conspirația merită o vizită la cinema pentru imaginea bună, dar mai degrabă merită urmărit acasă, când o să apară pe micile ecrane, pentru un moment plăcut de relaxare.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x