We Love Retro 2019, o ediție cu un număr record de artiști

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
O nouă ediţie We Love Retro s-a încheiat azi noapte, pe ritmurile celebrei piese Cotton Eye Joe, cântată de Rednex.

We Love Retro 2019 a fost un maraton muzical. Spectacolul a început la ora stabilită, la nouă seara, şi s-a încheiat la trei dimineaţa. Nu toţi spectatorii au rezistat până la final. Majoritatea au început să plece în jurul orei doi, la ultimele piese ale trupei Rednex rămânând doar cei mai rezistenţi şi pasionaţi fani. Show-ul a avut şi o pauză de o oră, cu începere de la miezul nopţii.

Interpretările live de aseară au arătat de ce Rednex au rămas în atenţia publicului după atâta timp de la debut, iubiţi şi apreciaţi de fanii din întreaga lume. Vocile celor din trupă şi felul cum se prezintă pe scenă este unic. Se vede clar diferenţa dintre ei şi alte numere. Fie că sunt veseli şi exuberanţi, fie sensibili sau sexuali, interpretarea lor live este distractivă şi energică.

Coolio a venit la Cluj cu un band live. Numărul a fost unul foarte aşteptat, majoritatea celor din public aşteptând cu nerăbdare să asculte piesa „Gangsta’s Paradise”. Deşi show-ul lor a fost corect din punct de vedere artistic şi au pus accentul pe interpretare, unii spectatori au fost uşor dezamăgiţi. Cei care aşteptau un spectacol energic de rap american au început să se plictisească după o vreme, devenind din nou activi şi fericiţi atunci când au auzit acordurile celebrei „Gangsta’s Paradise”.

Ediţia din acest an a reunit pe scenă un număr record de artişti care au devenit cunoscuţi în anii ’90.

We Love Retro 2019 a început foarte bine, pe ritmurile celor de la Down Low, la ora 21:00 fix. Cei doi soliști au urcat pe scenă foarte eleganți, îmbrăcați la patru ace. Pe ecranul din spatele lor a apărut în repetate rânduri informația cu faptul că trupa aniversează anul acesta 25 de ani de carieră. Ei au reușit să ajungă la această performanță, așa cum au demonstrat și ieri seară, cu un sound special, plin de acorduri interesante și vibrante. Ceea ce s-a auzit de la ei la Sala Polivalentă, la cea de-a șasea ediție We Love Retro, a fost un rap bun și o linie melodică tipică anilor ’90.

C-Block au urcat pe scenă în jurul orei 21:45. Momentul lor a fost precedat de un intro lung, sub forma unei predici religioase. Pe lângă piesele populare, artiștii au oferit și scurte momente de interpretare live, prin demonstrație de voce și beatbox. Acest număr a avut un ritm plăcut, ce îmbia la dans. Partea bună de rap a fost frumos completată de vocea excelentă a solistei. Fanii au putut asculta unele dintre cele mai populare piese ale lor, ca „So strong out”, „Gotta keep moving” sau „Time is ticking away”.

Aseară, pe scena We Love Retro 2019, a urcat și trupa E-Rotic, ale cărei piese vorbesc în general despre sex. Versurile melodiilor cântate de ei sunt amuzante, iar titlurile nu lasă loc de interpretări: „Max don’ t have sex”, „Sex on the phone” sau „Help me Dr. Dick”. Ritmul trupei a fost foarte rapid, cu mici excepții. Una dintre ele a fost piesa „Murder me”, cu un sound special, frumos, modern și în același timp ușor nostalgic.

Spectacolul a adus multă energie, spectacole variate și mult rap.

Captain Hollywood s-au remarcat la We Love Retro 2019 prin momentele de dans sincron. Cei doi soliști formează un duo elegant și sexy. Îmbrăcați în argintiu și negru, ei au oferit pe lângă muzică și spectacol vizual plăcut. Cei doi s-au mișcat foarte mult pe scenă, și în afara momentelor de coregrafie. Ritmul impus de ei a fost foarte rapid. Ca durată, ei au stat cel mai puțin pe scena Sălii Polivalente, în jur de 25 de minute.

Cea mai cunoscută și apreciată piesă a trupei Culture Beat este Mr. Vain. Aceasta a putut fi ascultată azi noapte pe scena Sălii Polivalente de mai multe ori. Artiștii s-au prezentat la spectacol foarte eleganți, ea îmbrăcată în alb, el în negru. Numărul lor a fost energic, de la început până la sfârșit, deși au urcat pe scenă târziu, când unii participanți dădeau semne de oboseală. La finalul numărului li s-au alăturat cei doi de la E-Rotic.

Printre momentele inedite de la We Love Retro 2019 se numără cele oferite de solistul trupei C-Block, care a coborât de mai multe ori în public să dea mâna cu fanii, și chiar a urcat în public, să-și facă poze cu spectatorii. De asemenea, cei de la Coolio au ieșit în evidență prin șampania deschisă la finalul primei piese, cu care i-a stropit de cei din fața scenei. Puțin mai târziu, ei au chemat pe scenă doamne și domnișoare din public, pentru a dansa câteva minute alături de ei.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x