De interesŞtiri

Lucrări de asfaltare au fost finalizate pe drumul judeţean 107P (DN 1)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările de asfaltare, pe sectoare, pe drumul judeţean 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R, au fost finalizate.

Lucrările de întreţinere derulate pe drumul judeţean 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R au fost finalizate, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

„Mă bucur că am reușit, așa după cum am promis, să finalizăm aceste lucrări înainte de venirea iernii. O satisfacție în plus e legată de faptul că atât locuitorii din zonă cât și turiștii amatori de sporturi de iarnă vor avea acces în zonă, în acest sezon rece, pe un drum ce asigură excelente condiții de circulație” a declarat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

● Conform autorităților, sectorul de drum în lungime de puțin peste 10 kilometri, de la kilometrul 35+200 la kilometrul 24+900, a fost asfaltat integral;

● Pe sectorul cuprins între kilometrul 23+460 și kilometrul 10+400 au fost executate lucrări de asfaltare pe mai multe sectoare, însumând aproximativ 9 kilometri de drum.

● De asemenea, a fost asfaltat integral podul de la kilometrul 4+500, din zona lacului Tarnița, și al doilea baraj situat la kilometrul 9+550, în timp ce pe toată lungimea primului baraj, situat la kilometrul 8+640, au fost executate plombări cu mixtură asfaltică.

● Pe sectorul de drum în lungime de 6.7 kilometri, cuprins între kilometrul 41+900 și kilometrul 35+200, au fost executate lucrări constând în plombări cu mixtură asfaltică în zonele deteriorate ale căii de rulare.

În cursul lunii august, Consiliul Județean Cluj a reziliat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare încheiat cu Asocierea SC Kiat Group Construct SRL – SC Tehnic Asist SRL – SC Damar Consult SRL.

În aceste condiții, pe acest drum județean au fost executate lucrări de întreținere, inclusiv asfaltare, care au urmărit asigurarea unei circulații în condiții de siguranță, până în momentul realizării lucrărilor de reabilitare și modernizare. În ceea ce privește continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, va fi organizată o nouă licitație pentru atribuirea serviciilor de execuție a lucrărilor.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x