EvenimenteŞtiri

Câștigă o excursie la premiera “Star Wars: The Rise of Skywalker”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Un bilet cumpărat la “Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” oferă șansa de a participa la premieră.

Cinema City a anunțat organizarea unui concurs, prin intermediul căruia se poate câștiga o excursie pentru două persoane la Londra, la premiera europeană a filmului “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Cei care se simt ca un Jedi norocos, trebuie să cumpere un bilet la orice spectacol “Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” la Cinema City, oricând în perioada de pre-sales (22 octombrie – 5 decembrie), și să se înscrie în concurs până pe 5 decembrie pe www.starwarslondra.cinemacity.ro.

Câștigătorul sau câștigătoarea va avea șansa să trăiască o experiență unică și cu adevărat memorabilă – va ajunge la premiera din Londra a filmului, va păși pe covorul roșu alături de actorii care interpretează legendarele personaje ale seriei Star Wars și, desigur, va fi primul sau prima care vede mult-așteptatul final al trilogiei, alături de cineva drag. Premiul include biletele de avion, cazare și invitații la avanpremieră, pentru 2 persoane.

În acest ultim capitol al trilogiei lui Skywalker, care încheie saga originală începută în 1977, supraviețuitorii Rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin.

Bătălia finală pentru eliberare se poate vedea la cinema din 19 decembrie, în format 3D și IMAX 3D, 4DX 3D sau VIP 3D, în varianta subtitrată, dar și dublată.

sursa video: youtube

Mai multe detalii și programul spectacolelor pe www.cinemacity.ro.

Despre Cinema City România

Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP (cină & film în prețul unui singur bilet).

Cinema City România are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Compania reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x