O nouă rundă de vânzare abonamente la Untold 2020

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
O nouă rundă de vânzare abonamente la Untold 2020 are loc joi, 5 decembrie.

În urma celor trei runde de vânzare, peste 42.000 de fani și-au cumpărat abonament la ediția de anul viitor a festivalului Untold, au anunțat organizatorii. Joi, 5 decembrie 2019, urmează o nouă rundă de vânzare.

În cea de-a treia rundă de vânzare care s-a desfășurat miercuri, 4 decembrie, peste 10.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat abonamentele pentru Untold 2020.

Deși campania a fost gândită pe o durată de maxim 24 de ore începând de miercuri de la ora 14:00, și de această dată entuziasmul fanilor a fost peste așteptări, au anunțat organizatorii. Astfel, abonamentele s-au epuizat miercuri seara la ora 20:00.

În toate cele trei runde de vânzare, peste 42.000 de fani și-au cumpărat abonamentul pentru cea de-a șasea ediție a festivalului Untold. Toți cei care nu au reușit să-și achiziționeze un abonament pentru ediția din vara viitoare, au o noua șansă începând de astăzi de la ora 14:00.

Abonamentele au prețuri începând de la 149 de euro plus taxe și se pot cumpăra de pe untold.com chiar și de cei care nu s-au înregistrat

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x