Celebrul violonist David Garrett vine în 2020 la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
David Garrett aduce concertul „Unlimited Live” la București și Cluj-Napoca, în cadrul turneului mondial aniversar din 2020.

Celebrul violonist David Garrett vine anul viitor la Cluj-Napoca. Superstarul internațional a cucerit publicul din România în anul 2018, cu două reprezentații sold-out ale concertului ,,Explosive Live”, precum și cu programele extraordinare de muzică clasică din cadrul Festivalului Internațional George Enescu. El revine în 2020 pentru două concerte la București și Cluj-Napoca. Concertele fac parte din cadrul turneului mondial „Unlimited Live” și vor avea loc pe 21 octombrie 2020, la Sala Palatului din Capitală, iar pe 23 octombrie 2020, la BT Arena din Cluj-Napoca.

sursa video: youtube

Biletele pentru show-ul „Unlimited Live” din cele două orașe au fost puse în vânzare la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate online precum și de la oricare dintre magazinele partenere.

După succesul răsunător înregistrat în 14 țări, pornind din Germania, țara sa natală, și ajungând în țări precum Italia, Polonia, Turcia sau Israel, David Garrett va continua turneul „Unlimited Live” și în anul 2020, ducând spectaculoasele concerte crossover pe întreg mapamondul în cadrul turneului aniversar.

Folosind o tehnologie inovatoare de ultimă generație, pentru a crea o fuziune între componenta muzicală și vizuală cu experiența unui concert–cinematografic uimitor, violonistul rockstar David Garrett îi va cuceri pe admiratorii din România cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged precum și cu cele mai emoționante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaționale.

Fie că vorbim de melodii pop sau muzică clasică, celebrul violonist David Garrett fascinează publicul cu virtuozitatea sa unică. Pentru a celebra aniversarea celor 10 ani de concerte crossover susținute în întreaga lume, David Garrett și echipa sa au pregătit cu meticulozitate programul show-ului „Unlimited Live”, un concept care a fost gândit și planificat mai mult de un an de zile.

Electrizant și intim în același timp, noul său show „Unlimited Live” a făcut furori la nivel internațional, fiind vizionat în anul 2019, de peste 200.000 de fani. Prin acest concert, violonistul creează o experiență cu adevărat uluitoare care taie răsuflarea spectatorilor, purtându-i pe aceștia în lumi îndepărtate, de la adânca mare albastră până la lună sau chiar într-o urmărire futuristică între mașini în mare viteză. Nu se închide niciodată în anumite limite muzicale, de aceea, „Unlimited” nu este doar numele turneului mondial, ci și filozofia muzicală a artistului, o pasiune pentru creativitate nelimitată.

David Garrett a reușit nu numai să creeze o audiență complet nouă pentru stilul crossover, ci și pentru muzica clasică, și a poziționat vioara ca instrument principal în muzica rock.

Interpretările emoționante ale legendarelor compoziții rock ,,Purple Rain” sau ,,Smells Like Teen Spirit”, versiunile frumoase ale melodiilor ,,Nothing Else Matters” sau ,,November Rain”, noile adaptări ale unor hit-uri precum ,,Viva la Vida” sau ,,Hey Judge”, precum și interpretări din muzica clasică cum ar fi „Simfonia a 5-a” a lui Beethoven sau ,,Clair de Lune” a lui Debussy au atras deja milioane de fani de pe toate continentele, dependenți de muzica lui David Garrett.

,,Aștept cu nerăbdare să continui turneul „Unlimited Live” în anul 2020 și, mai mult decât oricând, vreau să îmi duc fanii într-o călătorie muzicală captivantă’’, spune David Garrett. ,,Împreună cu trupa mea, prietenii și fanii mei, vreau să sărbătorim muzica și ultimii zece ani.”

În mai mult de un deceniu al carierei sale internaționale de crossover, David Garrett s-a depășit pe el însuși din nou și din nou. Un Paganini printre starurile pop și un Jimi Hendrix printre violoniști, David Garrett este ,,The Devil’s Violonist” al timpurilor noastre, un superstar internațional care estompează barierele dintre Mozart și Metallica.

Artistul câștigat numeroase premii importante.

Lăudat pentru pionieratul trend-ului crossover modern precum și pentru virtuozitatea sa excepțională, David este la fel de talentat în egală măsură, când interpretează cele mai complicate compoziții de muzică clasică alături cei mai faimoși dirijori și cele mai renumite orchestre din lume, precum și cântând cele mai mari hit-uri rock, pe stadioane. Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett a vândut milioane de bilete până acum și a câștigat numeroase premii importante: 24 discuri de aur și 16 discuri de platină, obținute în țări precum Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. David Garrett combină carisma unui star rock cu virtuozitatea înnăscută pe care o au doar cei mai mari instrumentiști ai zilelor noastre.

David Garrett & His Band
● „Unlimited Live” World Tour 2020
21 octombrie 2020 * București * Sala Palatului.
● 23 octombrie 2020 * Cluj-Napoca * BT Arena.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x