Lifestyle

Film – Într-o relație cu telefonul meu; Jexi – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Jexi, tradus în românește Într-o relație cu telefonul meu, este o comedie adaptată vremurilor.

● Filmul Într-o relație cu telefonul meu duce comunicarea dintre om și dispozitivele inteligente dincolo de ceea ce este deja, printr-o modalitate ce se vrea amuzantă.

● Din distribuția filmului fac parte: Adam Devine, Alexandra Shipp, Rose Byrne, Ron Funches, Charlyne Yi, Michael Peña, Wanda Sykes, Kid Cudi, Justin Hartley. Jon Lucas și Scott Moore semnează regia.

sursa video: youtube
În repetate rânduri, mișcarea ușoară a camerei, în fazele statice, provoacă disconfort vizual.

Imaginea din filmul Într-o relație cu telefonul meu nu este de cea mai bună calitate. Mult prea des, personajele și decorurile din plan secund nu se văd deloc, pentru că sunt blurate. În acest fel, toată atmosfera locului se pierde. Un alt neajuns la capitolul imagine se poate observa în scenele statice, când au loc dialoguri. În asemenea momente, mișcarea ușoară a camerei duce la o ușoară senzație de disconfort vizual. Aceste imagini par realizate cu o cameră ieftină, fără stabilizator. Cu toate acestea, se remarcă și câteva scene mai atractive din punct de vedere vizual, mai ales cele în care se poate admira orașul.

Limbajul forțat și vulgar se vrea comic dar nu este.

Povestea filmului este simplă și foarte previzibilă. Nimic interesant sau palpitant nu perturbă liniștea acestei narațiuni. În afara tentativelor forțate de a distra publicul, la partea de comedie nu se remarcă nimic. Ceea ce se poate simți pe tot parcursul filmului este intenția realizatorilor de a crea divertisment aproape exclusiv prin folosirea unui limbaj extrem de vulgar, forțat și care poate ajunge să plictisească.

Jocul actorilor și coloana sonoră sunt singurele care salvează filmul.

Coloana sonoră se încadrează la categoria ușoară și veselă. Prin această muzică se poate intui dorința realizatorilor de a amuza prin toate mijloacele audiența. Efectele sonore însoțesc adeseori acțiunile, pentru a crea iluzia distracției. În general, muzica și efectele din film cu telefonul sunt bune.

Actorii salvează oarecum această comedie forțată. Chiar dacă nu prea au avut cu ce să joace, protagoniștii au reușit să păstreze filmul în limite acceptabile. Cu toate că multe dintre acțiunile lor sunt exagerate, ei au reușit să păstreze un ton echilibrat. Datorită lor, Într-o relație cu telefonul meu poate fi urmărit până la capăt.

Filmul nu merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x