Film – Îngerii lui Charlie; Charlie’s Angels – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Charlie’s Angels, tradus în românește Îngerii lui Charlie, este un film de spionaj, plin de acțiune și aventuri. Feminitatea are în acest film rolul principal.

● Îngerii lui Charlie este un nou episod din seria cu același nume. Și de această dată, filmul are trei protagoniste, toate frumoase, inteligente și pregătite în orice clipă de luptă.

● Din distribuția filmului fac parte: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Patrick Stewart, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Jonathan Tucker. Elizabeth Banks semnează regia.

sursa video: youtube
Tehnologie, modernitate, frumusețe și inteligență, toate la superlativ, pot fi regăsite în acest nou film cu spioane.

Îngerii lui Charlie este un film cu o poveste interesantă, palpitantă, în care accentul se pune pe acțiune și aventuri. Fazele statice în care personajele dialoghează sunt puține, dar suficiente cât să explice motivul tuturor acțiunilor. Elementele poveștii sunt moderne, ancorate în prezent. Tehnologia este și de această dată, la fel ca în majoritatea filmelor cu spioni, un element de mare importanță. Cu toate acestea, per ansamblu, în acest episod din Îngerii lui Charlie, se evidențiază mai mult abilitățile fizice ale femeilor. Modernitatea filmului și adaptarea la vremuri s-a făcut și prin includerea unei lesbiene ca personaj principal. De asemenea, rolul de lider nu mai este masculin ci feminin.

Decorurile și vestimentația ajută la crearea unui spectacol vizual plăcut de urmărit.

Imaginea este bună dar nu excelează. Ceea ce iese în evidență sunt decorurile foarte variate și costumele. Acestea din urmă atrag cu precădere atenția spectatoarelor care iubesc moda. Câteva obiecte de vestimentație au fost foarte bine plasate și contribuie la spectacolul vizual plăcut. Scenele de acțiune au fost bine filmate și încadrate în narațiunea filmului.

Chiar dacă nu se râde cu lacrimi, filmul are calitatea de a fi amuzant.

Actrițele din rolurile principale sunt bune și potrivite pentru personajele pe care le interpretează. Chimia dintre ele funcționează. Felul cum interacționează în unele momente speciale se dovedește a fi distractiv. Chiar dacă nu se râde cu lacrimi, filmul are calitatea de a fi amuzant. Un aspect interesant, ce iese uneori în evidență, este combinația de frivol cu elemente de dramă și cu muzică ușor nepotrivită. Această intersectare face ca anumite scene din Îngerii lui Charlie să pară dubioase. Un exemplu în acest sens este faza în care sfârșitul tragic al unui personaj este însoțit de glume, atitudine dezinvoltă și muzică veselă.

Îngerii lui Charlie merită o vizită la cinema, pentru relaxare și amuzament.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x