Primărie nouă în cartierul Mărăști, de la începutul anului 2020

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
O Primărie nouă va fi deschisă din prima zi lucrătoare a anului 2020, în cartierul Mărăști.

Locuitorii cartierului clujean Mărăști vor avea de luni, 6 ianuarie 2020, prima zi lucrătoare din an, acces la o Primărie nouă. Sediul acesteia este situat pe str. Porumbeilor nr. 41 colț cu str. Paris.

În incinta noii primării Mărăști, locuitorii vor putea depune cereri, achita taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare aferente cartierului, a anunțat Primăria municipiului Cluj-Napoca. Cetățenii vor avea la dispoziție 2 ghișee de depunere de cereri, 2 pentru achitarea taxelor de parcare (disponibile în perioada ianuarie – 31 martie 2020) și un ghișeu de taxe și impozite locale.Stațiile de transport în comun apropiate.

Noua Primărie Mărăști este accesibilă atât celor din zona imediat apropiată, cât și celorlalți locuitori ai cartierului Mărăști cu ajutorul transportului în comun. Sediul se află la aproximativ 50m de stația Liniei 1, la circa 150m de strada București, pe care se află mai multe stații de transport în comun ale liniei 36B, precum și la aproximativ 500m de piața Abator cu stații ale liniilor 53, 36B, 41, 50, 23, 52.

Numărul de telefon al Primăriei Mărăști este 0374869377.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x