Aproape 1.000.000 de vizitatori, la Târgul de Crăciun 2019

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Târgul de Crăciun 2019 s-a desfășurat în Piața Unirii, sub îndemul “Familionul, familionul, hai la joc!”.

Organizatorii Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca au anunțat că aproape 1.000.000 de vizitatori au ajuns în Piața Unirii, în cele cinci săptămâni cât a durat evenimentul.

Jocurile și distracția au convins copiii și părinții să vină la Târgul de Crăciun, să se lase cuceriți de magia sărbătorilor. Așa că unii dintre ei s-au distrat în carusel sau pe patinoar, au alergat costumați în spiriduși, s-au înfruntat la diverse jocuri, au dezlegat mistere, au câștigat premii și s-au întâlnit cu însuși Moș Crăciun.

Zeci de copii și-au testat priceperea la atelierele din Căsuța Moșului, alții au stat la Gura Sobei și au ascultat povești, au cântat și au dansat la Șezătoarea fermecată, sau și-au făcut fotografii cu personajele preferate din povești. Chiar dacă zăpada nu a fost prezentă prea mult, igluul urșilor, patinoarul, omul de zăpadă, bradul uriaș, dar și căsuțele cu bunătăți și mirosul de scorțișoară au creat atmosfera de iarnă mult așteptată.

Clujenii au cântat alături de Horia Brenciu, Subcarpați, Direcția 5, Ducu Bertzi și Narcisa Suciu.

Pe lângă artiști consacrați, tineri talentați au urcat cu îndrăzneală pe scena târgului. Pe lângă toate aceste distracții, clujenii au petrecut împreună în noaptea dintre ani, cu dans și voie bună.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a situat anul acesta pe a opta poziție între cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, în urma votului publicului pe site-ul European Best Destinations, urcând cu două locuri față de anul trecut.

“Abia așteptăm să ne revedem la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca, într-o ediție care promitem să fie cel puțin la fel de frumoasă, dar până atunci bucurați-vă de Piața Unirii și de oraș, cu ce are el mai frumos.” Mihai Oprean, director târgul de Crăciun Cluj-Napoca.

Târgul de Crăciun 2019, la care au participat aproape 1.000.000 de vizitatori, a fost organizat de Bigtime Production și Club Arena. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x