EvenimenteŞtiri

Glenn Weiss va regiza spectacolul Premiilor Oscar® din 2020

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Regizorul Glenn Weiss va regiza pentru a cincea oară Premiile Oscar®.

Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain, cele două producătoare ale show-ului Premiilor Oscar®, au anunțat că regizorul veteran Glenn Weiss le va fi din nou alături, la cea de-a 92-a ediție a evenimentului.

Gala de decernare a Premiilor Oscar va fi transmisă în direct duminică, 9 februarie, de Televiziunea ABC.

“Suntem foarte norocoși că Glenn este și în acest an regizorul evenimentului. Este foarte creativ, bun colaborator și are un instinct extraordinar pentru transmisiuni în direct.” au spus Howell Taylor și Allain. “Este un mare câștig pentru noi să-l avem la cârmă pe Glenn.”

Weiss as regizat numeroase spectacole transmise în direct, inclusiv patru ediții ale Premiilor Oscar. El a primit pentru acestea două premii Emmy® și 19 Premii Tony®.

Nominalizații la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Academiei vor fi anunțați luni, 13 ianuarie 2020.

Premiile Oscar® vor fi decernate duminică, 9 februarie 2020, la Dolby Theatre® din Hollywood & Highland Center®, în Hollywood, Los Angeles. Gala va fi transmisă live de ABC Television Network. În lume, peste 225 de țări vor transmite live spectacolul cinematografiei.

Despre Academia Americană de Film.

Academia Americană de Film (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) este o comunitate globală ce reunește peste 9.000 dintre cei mai buni artiști, cineaști și realizatori de filme. Pe lângă celebrarea și recunoașterea excelenței în cinematografie prin intermediul premiilor Oscar, Academia sprijină și o paletă largă de inițiative ce promovează arta și știința în filme, inclusiv programe cu publicul, educaționale, și viitorul Muzeu al Academiei, care este în construcție, în Los Angeles.

foto credit: Todd Wawrychuk / ©A.M.P.A.S.

Adaptarea: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x