EvenimenteŞtiri

Primii prezentatori ale Premiilor Oscar® din februarie 2020 au fost anunțați

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Câștigătorii de anul trecut: Mahershala Ali, Olivia Colman, Regina King și Rami Malek, sunt primii prezentatori anunțați pentru ediția de anul acesta a Premiilor Oscar®.

Câștigători de Oscar®, actorii Mahershala Ali, Olivia Colman, Regina King și Rami Malek sunt primii prezentatori anunțați pentru ediția din acest an. Ei vor urca din nou pe scenă, la cea de-a 92-a ediție a Galei, au anunțat producătoarele show-ului, Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain. Toți patru se vor reîntoarce pe scena Oscarurilor®, după ce au câștigat anul trecut la categoriile pentru interpretare. Gala de decernare a premiilor cinematografiei va fi transmisă în direct duminică, 9 februarie, la televiziunea ABC.

“Apreciem foarte mult tradiția de a-i avea pe scenă pe câștigătorii de anul trecut, pentru a celebra realizările colegilor lor și suntem încântate să avem alături din nou aceste patru mari talente.” au spus Howell Taylor și Allain.

Organizatorii vor anunța în următoarele săptămâni talentele ce se vor alătura show-ului.

Premiile Oscar® vor fi decernate duminică, 9 februarie 2020, la Dolby Theatre® din Hollywood & Highland Center®, în Hollywood, Los Angeles. Gala va fi transmisă live de ABC Television Network. În lume, peste 225 de țări vor transmite live spectacolul cinematografiei.

Despre Academia Americană de Film.

Academia Americană de Film (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) este o comunitate globală ce reunește peste 9.000 dintre cei mai buni artiști, cineaști și realizatori de filme. Pe lângă celebrarea și recunoașterea excelenței în cinematografie prin intermediul premiilor Oscar, Academia sprijină și o paletă largă de inițiative ce promovează arta și știința în filme, inclusiv programe cu publicul, educaționale, și viitorul Muzeu al Academiei, care este în construcție, în Los Angeles.

foto credit: Mike Baker / ©A.M.P.A.S.

Adaptarea: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x