Lifestyle

Film – Like a boss; Like a boss – merită sau nu?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
● Like a boss este o comedie care aduce pe marele ecran o poveste despre prietenie și feminitate.

● Filmul Like a boss are un substrat serios, dincolo de glume și exagerări. Problemele femeilor moderne sunt expuse aici într-o modalitate ce se vrea amuzantă.

● Din distribuția filmului fac parte: Salma Hayek, Rose Byrne, Tiffany Haddish, Billy Porter, Jennifer Coolidge, Catherine Parker, Ari Graynor, Ryan Hansen, Jessica St. Clair, Karan Soni, Jimmy O. Yang. Miguel Arteta semnează regia.

sursa video: youtube
Din punct de vedere vizual, filmul lasă de dorit.

Imaginea din Like a boss este de la început până la sfârșit nesatisfăcătoare. Scenele din film sunt fie relativ bune, fie nereușite. Acest lucru se întâmplă din cauza unor cadre ce surprindă frânturi din anumite personaje, alături de cele care sunt în acel moment de interes. De asemenea, unele cadre sunt mult prea scurte și se succed prea rapid, pentru ca apoi totul să decurgă normal. Aceste mici inadvertențe duc la un rezultat final cu lacune în ceea ce privește calitatea. Din punct de vedere vizual trailerul promite dar filmul nu livrează.

Exagerările și agresivitatea gratuită aduc un mare deserviciu rezultatului final.

Povestea este lipsită de farmec și de orice fel de emoție. Nimic nu pare să se lege în acest film. Dialogurile sunt aproape în totalitate nereușite și lipsite de haz. Pentru a fi totuși comic, se poate remarca forțarea unor situații care se vor distractive. Toate aceste tentative dau greș, fie pentru că sunt prea agresive, fie lipsite de energie.

Având în vedere lipsa unor interacțiuni firești, nici actorii nu prea au cu ce să impresioneze. Atâta tot, că acrițele din Like a boss exagerează unele comportamente, lucru ce duce la un rezultat oarecum jenant. Ideea filmului este bună și problemele puse pe tapet interesante, dar abordarea este foarte greșită.

Like a boss nu merită o vizită la cinema.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x