Elton John, alături de alți patru artiști, va urca pe scena Oscarurilor®

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Organizatoarele spectacolului Premiilor Oscar® 2020, Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain, au anunțat cine sunt artiștii care vor interpreta piesele nominalizate la categoria Cel mai bun cântec original.

Cynthia Erivo, Elton John, Idina Menzel, Chrissy Metz și Randy Newman vor urca pe scenă la Gala de decernare a Premiilor Oscar®, pentru a interpreta cântecele originale nominalizate la cea de-a 92-a ediție. De asemenea, Eímear Noone și Questlove vor avea apariții speciale. Anunțul a fost făcut de producătoarele ceremoniei, Lynette Howell Taylor și Stephanie Allain. Gala de decernare a premiilor cinematografiei va fi transmisă în direct duminică, 9 februarie, la televiziunea ABC.

“Suntem încântate să avem un grup extraordinar de nominalizați și interpreți, care vor oferi momente unice, așa cum pot fi văzute doar la Oscar.” au declarat Howell Taylor și Allain.

Nominalizații și interpreții categoriei Cel mai bun cântec original (în ordine alfabetică, după titlul piesei).

● “I Can’t Let You Throw Yourself Away” din “Toy Story 4” – Interpretat de Randy Newman
Muzică și versuri: Randy Newman

● “(I’m Gonna) Love Me Again” din “Rocketman” – Interpretat de Elton John 
Muzica: Elton John; Versuri: Bernie Taupin

● “I’m Standing With You” din “Breakthrough” – Interpretat de Chrissy Metz
Muzică și versuri: Diane Warren

● “Into The Unknown” din “Frozen II” – Interpretat de Idina Menzel și AURORA
Muzică și versuri: Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez

● “Stand Up” din “Harriet” – Interpretat de Cynthia Erivo 
Muzică și versuri: Joshuah Brian Campbell și Cynthia Erivo

Pe lângă cele cinci piese nominalizate, în cadrul spectacolul vor mai avea apariții speciale Questlove și Eímear Noone. Noone este prima femeie care va dirija la un spectacol Oscar®.

Organizatorii vor anunța în următoarea perioadă talentele ce se vor alătura show-ului.

Premiile Oscar® vor fi decernate duminică, 9 februarie 2020, la Dolby Theatre® din Hollywood & Highland Center®, în Hollywood, Los Angeles. Gala va fi transmisă live de ABC Television Network. În lume, peste 225 de țări vor transmite live spectacolul cinematografiei.

Despre Academia Americană de Film.

Academia Americană de Film (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) este o comunitate globală ce reunește peste 9.000 dintre cei mai buni artiști, cineaști și realizatori de filme. Pe lângă celebrarea și recunoașterea excelenței în cinematografie prin intermediul premiilor Oscar, Academia sprijină și o paletă largă de inițiative ce promovează arta și știința în filme, inclusiv programe cu publicul, educaționale, și viitorul Muzeu al Academiei, care este în construcție, în Los Angeles.

foto credit: Matt Petit / ©A.M.P.A.S.

Adaptarea: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x