De interesŞtiri

Ofertele pentru echipamente la stații din cadrul SMID sunt în evaluare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Ofertele pentru echipamente la stațiile de transfer din cadrul SMID au fost deschise.

Licitația derulată de Consiliul Județean Cluj, în valoare de 13.000.000 lei, pentru echipamente la stațiile de transfer din cadrul SMID, a intrat într-o nouă etapă. Astfel, ofertele pentru echipamente depuse de Asocierea Dutch Truck Services SRL & Iridex Group Plastic SRL și Grădinariu Import Export SRL sunt în evaluare. În perioada imediat următoare, comisia de evaluare a ofertelor va evalua documentațiile încărcate de cei doi ofertanți în SICAP/DUAE, respectiv propunerile lor tehnice și financiare. După această etapă, preconizată a dura circa 30 de zile, va fi anunțat câștigătorul licitației.

Conform autorităților, criteriul de atribuire a contractului este „cel mai bun raport calitate – preț”. Prețul va avea o pondere de 70% în evaluarea ofertei, în timp ce factorul tehnic – garanția comercială a echipamentelor va  reprezenta 30% din punctajul final.

Ofertele depuse în cadrul licitației au avut ca obiect furnizarea de echipamente pentru operarea Stațiilor de transfer Gherla, Huedin și Mihai Viteazu din cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) în județul Cluj.

Prin intermediul licitației vor fi achiziționate 14 camioane tip 8×4 cu norma de poluare Euro 6, 19 prescontainere cu o capacitate de 24 m3, o presă statică cu o capacitate de funcționare de cel puțin 60 tone/h și 21 de containere simple cu o capacitate de 30 m3, compatibile cu presă statică.

Forul administrativ județean a anunțat că în situația în care nu vor exista contestații, după anunțarea câștigătorului va fi semnat contractul de furnizare a celor 55 de utilaje și accesorii de salubritate, a căror valoare a fost estimată la aproximativ 13.000.000 de lei.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x