David Garrett salută fanii din România, prin intermediul unui mesaj video

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Violonistul David Garrett a transmis un mesaj video, pentru a saluta fanii din România.

Turneul „Unlimited Live”, în cadrul căruia celebrul violonist David Garrett sărbătorește zece ani de crossover alături de fanii din întreaga lume, include două concerte în țara noastră. Acestea vor avea loc pe 21 octombrie, la Sala Palatului din București și pe 23 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Pentru a-i invita alături de el, David Garrett salută fanii din România, prin intermediul unui mesaj video.

Vestea despre revenirea artistului pe scenele din România, lansată cu aproape un an înainte, a fost primită cu entuziasm de admiratori astfel că un număr ridicat de bilete a fost deja vândut, au anunțat organizatorii.

Impresionat de reacția publicului, carismaticul David Garrett le-a transmis fanilor un mesaj video prin care le dezvăluie câteva dintre ingredientele show-ului „Unlimited Live”.

Artistul promite „…un spectacol extraordinar, cu mult rock’n roll, multă muzică clasică, pop, jazz, cu tot ce vă dorește inima! Așa că haideți să petrecem împreună!”- David Garrett.

Puteți urmări tot mesajul video mai jos.

sursa video: youtube

„Unlimited Live” este mult mai mult decât titlul unui turneu: este povestea unei călătorii artistice, povestită de unul dintre cei mai eclectici muzicieni, care a reușit nu numai să creeze o audiență complet nouă pentru stilul crossover, ci și pentru muzica clasică, poziționând vioara ca instrument principal în muzica rock.Folosind o tehnologie inovatoare de ultimă generație pentru a crea o fuziune între componenta muzicală și vizuală cu experiența unui concert–cinematografic uimitor, violonistul David Garrett îi va cuceri pe admiratorii de la Cluj-Napoca și București cu repertoriu nou, cu aranjamente muzicale unplugged precum și cu interpretări emoționante ale celor mai apreciate hituri internaționale. Variind de la clasic la rock, de la Debussy la Mettalica, de la Bach la Beatles sau de la AC/DC la Beethoven, David Garrett combină carisma unui star rock cu virtuozitatea înnăscută pe care o au doar cei mai mari instrumentiști ai zilelor noastre.

Biletele pentru show-urile „Unlimited Live” de la București și Cluj-Napoca sunt disponibile atât online, cât și la magazine partenere. Admiratorii artistului pot opta pentru achiziționarea biletelor de tip „Fan Ticket David Garrett”.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x