Balul Guvernatorilor, după Oscar® – tot ce vor mânca și bea starurile după ceremonie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lois Burwell, guvernator în Academia Americană de Film, împreună cu organizatoarea de evenimente Cheryl Cecchetto și master chef Wolfgang Puck, sunt cei care se ocupă de Balul Guvernatorilor, la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar®.

Balul Guvernatorilor, petrecerea oficială a Academiei Americane de Film, ce are loc în fiecare an după Gala de decernare a Premiilor Oscar®, va fi anul acesta organizată de: Lois Burwell, Cheryl Cecchetto și Wolfgang Puck. Câștigătorii și nominalizații de la această ediție, prezentatorii și alți participanți la ceremonie vor putea intra la petrecere, organizatorii anunțând un număr de 1.500 de invitați. Cei care vor să se inspire din meniul de la Oscar® o pot face accesând următorul link cu Rețete.

Decor Balul Guvernatorilor 2020

Armonia și relaxarea au fost sursele de inspirație pentru designul celei de 92-a ediții a Balului Guvernatorilor. Paleta de culori va îngloba un amestec de arămiu și bronz metalizate, cu accente de mov și ametist. Sala de bal va fi luminată de 2.000 de becuri suspendate într-un candelabru spectaculos realizat din materiale reciclate, într-o varietate de texturi și modele.

Pentru a treia oară, Lois Burwell va asigura decorul, meniul și programul balului.

Lois Burwell a câștigat un Oscar® în calitate de makeup artist pentru “Braveheart” și a fost nominalizată pentru “Saving Private Ryan.” Filmele în care a lucrat până în prezent: “The Princess Bride”, “War Horse”, “Lincoln” și “Ready Player One.” Burwell este membră a Academiei din 1997. În prezent este la al doilea mandat de guvernator a secției de Makeup și Hairstyling. De asemenea, este prim-vice președinte a Consiliului de Guvernatori a Academiei.

Lois Burwell la Balul Guvernatorilor 2019
Foto credit: Troy Harvey / ©A.M.P.A.S.
Cheryl Cecchetto produce Balul Guvernatorilor de 31 de ani.

Pentru cea de-a 31-a oară ca organizatoare a balului, Cecchetto, împreună cu echipa ei de la Sequoia Productions, va colabora cu Burwell în legătură cu toate aspectele legate de producție, desig, execuție și management. În colaborare cu diverse grupuri de designeri, tehnicieni, administratori și manageri, echipa Sequoia va contribui la crearea decorului, catering, personal și logistică, pentru o experiență fără cusur a invitaților.

Cheryl Cecchetto la Balul Guvernatorilor 2019
Foto credit: Troy Harvey / ©A.M.P.A.S.
Pentru cel de-al 26-lea an consecutiv, legendarul chef Wolfgang Puck și echipa Wolfgang Puck Catering vor asigura scena culinară a celei mai mari nopți din Hollywood.

Puck va pregăti un meniu din 70 de feluri pline de imaginație, din care 70% sunt vegetariene.

Fie că este vorba de antreuri sau feluri principale, acestea vor include: tempura de cartofi dulci cu sos aioli cu mentă și coriandru, salată de ciuperci foalele vacii (bureți călugărești) și vinete Baba Ghanoush, sau paste Campanelle făcute în casă cu lămâie Meyer murată, anghinare și mazăre englezească, alături de preparate noi ca: macarons (pricomigdale) de sfeclă roșie cu brânză de capră cu verdețuri, macaroane Cacio e Pepe și brânză, pâine prăjită în ou cu condimente de iarnă și crème brûlée cu dovleac.

Partea de desert va fi asigurată de echipa lui Kamel Guechida, iar Garry Larduinat și Jason Lemmonier vor crea peste 30 de feluri de dulciuri. Pe lângă felul tipic – mini-statuete Oscar din ciocolata stropite cu aur de 24K vor mai fi zeci de deserturi de ciocolată vegane Valrhona și Guanaja. Carl Schuster, CEO al Wolfgang Puck Catering va coordona 900 de angajați, pentru a oferi o experiență plăcută invitaților.

Master Chef Wolfgang Puck la Balul Guvernatorilor, la cea de-a 91-a ediție a Oscar®
Foto credit: Troy Harvey / ©A.M.P.A.S.

Balul Guvernatorilor va avea loc în Ray Dolby Ballroom, la ultimul etaj al Hollywood & Highland Center®, imediat după încheierea Galei de decernare a Premiilor Oscar®.

Premiile Oscar® vor fi decernate duminică, 9 februarie 2020, la Dolby Theatre® din Hollywood & Highland Center®, în Hollywood, Los Angeles. Gala va fi transmisă live de ABC Television Network. În lume, peste 225 de țări vor transmite live spectacolul cinematografiei.

Despre Academia Americană de Film.

Academia Americană de Film (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) este o comunitate globală ce reunește peste 9.000 dintre cei mai buni artiști, cineaști și realizatori de filme. Pe lângă celebrarea și recunoașterea excelenței în cinematografie prin intermediul premiilor Oscar, Academia sprijină și o paletă largă de inițiative ce promovează arta și știința în filme, inclusiv programe cu publicul, educaționale, și viitorul Muzeu al Academiei, care este în construcție, în Los Angeles.

Adaptarea: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x