EvenimenteŞtiri

Filme de Oscar la cinema: „Parazit” rulează până la sfârșitul săptămânii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
„Parazit”, filmul care a scris istorie la Oscar, se poate vedea pe marile ecrane din toată țara, alături de alte filme de Oscar®, până la sfârșitul săptămânii.

Marele câștigător a celei de-a 92-a ediții a Premiilor Oscar® a fost filmul „Parazit”. Acesta, împreună cu alte filme de Oscar®, poate fi vizionat în toate cinematografele Cinema City din țară, până pe 16 februarie.

Cu șase nominalizări, dintre care patru au fost câștigătoare, filmul face istorie, devenind prima producție într-o limbă străină care ia premiul pentru Cel mai bun film, în același timp obținând și premiul pentru Cel mai bun regizor (Bong Joon Ho), Cel mai bun scenariu original (Bong Joon Ho) și Cel mai bun film internațional.

Alături de producția sud-coreeană, în cadrul săptămânii speciale la cinema, mai pot fi vizionate și alte producții care au fost nominalizate și premiate de industria cinematografică. Până pe 16 februarie este activă oferta: „Filme, Premii, Statuete” și, cu cât mai multe filme văzute, cu atât mai mic prețul.

Cinema City a anunțat că aceasta este ultima șansă pentru a vedea în cinema producțiile de mai jos.

• „Joker”
Cu 11 nominalizări, filmul i-a adus premiul Oscar pentru Cel mai bun actor principal lui Joaquin Phoenix în rolul lui Joker (acesta fiind și primul Oscar câștigat în cariera actorului). Filmul a fost premiat și pentru Coloană sonoră originală.

Recenzie „Joker”, scrisă de Alieta Pojar

• „A fost odată la…Hollywood”
Cu 10 nominalizări și titlul de favorit pentru titlul de Cel mai bun film, filmul-omagiu adus Hollywood-ului a obținut premiul Oscar pentru două categorii, Scenografie și Cel mai bun actor într-un rol secundar pentru Brad Pitt (fiind și primul Oscar din cariera lui).

Recenzie „A fost odată… la Hollywood”, scrisă de Alieta Pojar

• „Fiicele domnului March”
Cu 6 nominalizări, filmul a obținut Oscarul pentru Cele mai bune costume (Jaqueline Durran).

• „Bombshell: Scandalul”
Cu 3 nominalizări, filmul a fost premiat pentru Machiaj și Coafură.

Recenzie „Bombshell: Scandalul”, scrisă de Alieta Pojar

• „La cuțite”
Cu o nominalizare pentru categoria Scenariu Original, filmul are o poveste captivantă și plină de umor, dar și distribuție de top (Daniel Craig, Chris Evans, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford, Ana de Armas).

Recenzie ” La cuțite”, scrisă de Alieta Pojar

Mai multe detalii găsiți pe filme, premii, statuete.

Cinema City în România.

Cinema City România are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Compania reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x